Arama sonuçlarınız

1. cengelek08

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Merhaba. Bende kendi karavanını yapanlardanım. 10 gün içinde bitmiş olacak. Sizden ricam proje ve karavan ruhsatını nerde ve kime yaptrdınız. Kaça maloldu. SELAMLAR

2. cengelek08

Hayalimdeki Karavan'a Ilk Adım .

Elektrik tesisatı.
  3. cengelek08

Merhabalar. İmalatım amatör ruhla devam ediyor. Su tesisatı , Temiz ve pis su tesisatı, elektrik tesisatı, Güneş enerjisi, Ön koltukların 360* döndürülme mekanizması, en önemlisi yalıtım gibi montajlar bitti. Mobilya, dolaplar çekmecelerin imalatı devam ediyor. Resimleri altta ekledim...

4. cengelek08

Teşekkür ederim . Dostlar sağ olsun.

5. cengelek08

Tekrar Merhaba Arkadaşlar. Uzunca bir süre , (yaklaşık 4 ay) karavan imalatına ara vermek zorunda kaldım. Annemi kaybetmenin neden olduğu moral bozukluğu ve üzüntü nedeni ile canım hiç iş yapmak istemedi. Neyse yavaş yavaş imalata başladım. Son resimleri en kısa sürede buradan...

6. cengelek08

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Ben kendimi
  7. cengelek08

Teşekkürler Doktor63 .. Umarım gönlünüze göre bir karavan yaparsınız. Karavan teknolojisi ve ekipmanları hakkında ki bilgilerimizi burada paylaşabiriz. Benim en büyük dezavantajım aracımın kasasının dar olması, ancak yinede vw den vazgeçemeyeceğim. Yaklaşık 25 senedir vw den başka araca...

8. cengelek08

Merhaba Kartalveat.. ilgi ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sizin ve Süleyman beyin İkazını dikkate alıyorum. öncelikle konuyu Gezenbilir'e taşımamın asıl sebebi karavan kullanıcılarının tavsiyelerini almak. Anlaşılan projeyi yeniden çizmem gerekecek. Çünkü yatak değişince diğer her şeyin de...

9. cengelek08

Tavsiyeniz için Teşekkürler Süleyman bey.. Yatak ölçüleri kafamı yoran en önemli konu . Tavsiyenize katılıyorum ; ancak Crafter iç ölçüleri diğer karavan yapılan araçlarda kıyaslandığında bence tek eksi özelliği kasanın çok dar olması. sizin yazdığınız ölçüler de bir proje çizmiştim ancak...

10. cengelek08

Merhaba Arkadaşlar. Yıllardır moto Karavan hayalimi gerçekleştirmek için ilk adımı gerçekleştirdim. 2013 model (19.07.2018 de 5 yaşını dolduracak) vw Crafter 15m3 araç satın aldım. 30 sene ısıtma soğutma iklimlendirme sektöründe çalıştım. El becerimin yüksek olduğunu düşünüyorum. Karavanımı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri