Arama sonuçlarınız

1. F

İspark Ücretleri Hk.

Bu çok yeni bir karar otoparklarda fazla ücret uygulamasına devam edeceklerdir. O nedenle paylaşım yapılması önemli. Şu an Belgrad ormanında otomobil giriş ücreti 36 minibüs ise 108 TL.

2. F

İspark Ücretleri Hk.

Herkese merhaba, ispark otoparklarında minibüsten dönüştürülen karavanlara uygulanan otomobil otoparklanma ücretleri olarak uygulanan 2 veya 3 misli ücretlendirilmesi ile ilgili tüketici hakem heyetine yapmış olduğum başvuru sonucu minibüs ücretlendirilmesi yapılamayacağı kararı verilmiştir...
  3. F

İkinci El Karavan Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Merhaba, Ben de bir motokaravan almak istiyorum daha önce ducato camper'ım vardı bu sefer alkovenli denemek istiyorum. Sahibinden bir araç buldum, araç sahibi bir video paylaştı araç gövdesinde bazı sorunlar var ve bir kaç noktadan araç içeri su almış. Video'daki görüntüler itibariyle gövdeye...

4. F

İstanbul'da Karavan Tamir Ve Bakım Önerileri

Alkoven tamir ve bakımı için yönlendirebileceğiniz bir usta olur mu ? Bir Alkoven karavan satın almak istiyorum bir araç buldum ama bazı sorunları var. Görüş ve maliyet alabilmek için yardıma ihtiiyacım var. Teşekkürler
  5. F

İstanbul'da Karavan Tamir Ve Bakım Önerileri

Alkoven tamir ve bakımı için yönlendirebileceğiniz bir usta olur mu ? Bir Alkoven karavan satın almak istiyorum bir araç buldum ama bazı sorunları var. Görüş ve maliyet alabilmek için yardıma ihtiiyacım var. Teşekkürler

6. F

Yaşam Aküsü 2

Çeviriye ihtiyaç duydum benim için çok teknik kaldı. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Sent from my iPhone using Tapatalk

7. F

Yaşam Aküsü 2

:) Sohbetinize katılamadım.. Bilemediğim bir lisan.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. F

Yaşam Aküsü 2

Paylaşımlarınız için teşekkürler akücü daha kolay bir çözüm gibi görünüyor :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. F

Yaşam Aküsü 2

Bilgi için çok teşekkür ederim trek71. Karavanı 2 hafta önce aldım. Mevcut akülerin durumunu net olarak bilmiyorum ancak karavanın 1 yıl önce yapıldığı bilgisine istinaden aküler 1 yıllık. Önümüzdeki hafta uzun bir gezi planım bağlayıp denemeyi düşünüyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk

10. F

Yaşam Aküsü 2

Merhaba, ben de çok yeni karavan dünyasına katıldım. Enerji konusunda tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Benim için çok teknik bir konu.. Şu an aracımda 2 adet 100 w ritar marka jel akü var. Önceki sahibi 3. bir akü daha almış ancak bağlamamış paketinde duruyor. Sizce bu aküyü direkt paralel...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.