Arama sonuçlarınız

1. B

W460 240 Gd Motor Degisimi İcin Tavsiye

Abi nasıl 9 lt yakıyor vallahi cok sewindim. Bu araçdan almak istiyorum ama hep yakıttan gözümü korkutttılar ama aşık oldum resmen bu aaraca lütden bana yardım edin.. şehir içinde kullanmak istiyorm.. bana doblo gibi performans verse yeter ☺️ Tabi yakıtı da düşük olsun istiyorum ne kadara...

2. B

Abicim taktığınız sprinter motoru 100 km de ne kadar yakmaktdaır.. ayrıca performansı nasıldır bnde eski model alıp retore edip binmek istoyorum şehir içinde bu yüzdende yakıtı benım için önemli değerli bilgilerinizi ve görüşşlerinizi paylasırsanız sewinirim
  3. B

Abicim taktığınız sprinter motoru 100 km de ne kadar yakmaktdaır.. ayrıca performansı nasıldır bnde eski model alıp retore edip binmek istoyorum şehir içinde bu yüzdende yakıtı benım için önemli değerli bilgilerinizi ve görüşşlerinizi paylasırsanız sewinirim

4. B

G sınıfı Araçlar ve Teknik Özellikleri

Abim ben zaten şehir içinde kullanacağıö w463 yeni nesil derken neyi kast ediyosun benim öyle cok bi bütçem yok eski alıp motorunu sanzuman değişimi yapayom diyorum ama ne derece yapabılırım bana ne kadara patlar bilmiyorumm umarım sen ve senın gbi forumda ki diğer abilerim sayesindr cözeceğim...

5. B

90 Model Yada Alti G Kasa Alirken Dikkat Edilecekler.???

Abi inan o kadarinceledim ki kimseyi rahatsız etmek de istemiyorum.. sen cok uyguna almıssın ama sansın iyi gitmemiş ssnırım senım aracın resımlerını paylaşırmısınız benimle.. ayrıcaa komple motor sanzuman değişimi hakkımdaki düşüncen nedir.. Sprinter motorundan bahsediyolar ama ne drece...

6. B

abi ne arastıracgımı ne alacagımı bılmıyorum sadece g class a asık oldumm ama yakıt vs onemlı benım ıcın gunlluk en az 60 km yolum var bılgılerınız ve tecrubelerınızden yararlanmak ıstıyorum
  7. B

Arkadaşlar bi tane g almak istiyorum ama yeni motor takıp hem yakıttan hemde perfprmanstan kazanmak istiylrum resterasyon yaptırıp şehir içinde kullanacağım foruma yeni üye oldumm hiç g ile ilgili bilgim yok şekli cok etkiliyo bni lütfen yardım edin rica ediylrum
  8. B

G sınıfı Araçlar ve Teknik Özellikleri

Arkadaşlar bi tane g almak istiyorum ama yeni motor takıp hem yakıttan hemde perfprmanstan kazanmak istiylrum resterasyon yaptırıp şehir içinde kullanacağım foruma yeni üye oldumm hiç g ile ilgili bilgim yok şekli cok etkiliyo bni lütfen yardım edin rica ediylrum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR