Arama sonuçlarınız

1. R

Karavan Dış Elektrik Prizinin Dişi Olması ?

Çok teşekkür ederim sayın fusel. İnceliyorum.

2. R

Karavan Dış Elektrik Prizinin Dişi Olması ?

Merhaba arkadaşlar. Kısa süre önce bir minibüs karavan aldım. Dışarıdan elektrik almak için dışarıya verilen priz dişi priz. Tesafüfen gören bir karavancı, bunun çok tehlikeli olduğunu, çıkışın erkek priz olması gerektiğini söyledi. Biraz araştırınca tüm karavanlarda çıkışın üç dişli erkek priz...
  3. R

Jimyn Alacağım; Ama Sorgulamada ..... 1,3 Swift Markalı Araç Diye Geçiyor.

İlginiz için teşekkürler. Aracı geçen hafta satın aldım. Yeni ruhsatını da çıkardım; Suzuki Jimny ruhsatta da Otomobil olarak geçiyor. Araç sorgulamada Swift olarak geçmesinin sebebi de Sigorta şirketiymiş. Sanırım Jimny değil de Swift olarak gösterdiklerinde daha makul fiyatlarla sigortası...

4. R

2007 Model Otomatik Vites Jimny Kullanıcı Kılavuzu Arıyorum.

Jimny sahibi oldum, aracı yakından tanımak için kılavuz bakıyorum; ama hiçbir yerde bulamadım. Aracı kendisinden aldığım arkadaş da satın alırken kılavuzsuz almış. Suzuki resmi web sitesine ulaşmaya çalıştım ama bir türlü iletilişim formu gönderemedim. Yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?
  5. R

Jimyn Alacağım; Ama Sorgulamada ..... 1,3 Swift Markalı Araç Diye Geçiyor.

Arkadaşlar belirttiğim gibi Mersinden otomatik vites benzinli bir Jimny ilanı var, araç hoşuma gitti; ama dediğim gibi sorguladığım zaman Swift markalı aracın filan diyor. Ayrıca sahibi ruhsat görüntüsünü gösterdi, ruhsatta Jimny diye geçiyor; fakat araç cinsi olarak da Otomobil Heçbek olarak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.