Arama sonuçlarınız

1. Aktapott

Araç Tadilatı Hakkinda

Merhaba arkadaşlar kamp ve tatil için Tofaş serisinin kartal modeline baktım motor sanziman ve ön camurluk lari çıkarıp Kaplin takip cekmeyi planlıyorum trafik kanunlarını bilmiyorum nasıl bir yol izlemem gerekir şimdiden yardımlarınızı bekliyorum

2. Aktapott

Çakma Yu-mu Karavan Buda Benim

su deposunuda yaptım yakında resiimleri yüklerim bir elk ustasından ancak bu kadar oldu.kendinize iyi bakın hoşçakalın.yusuf beye teşekkür ederim ayrıyetten buradan bizim gibi hevesi olupta cesareti olmayan insanlara cesaret güç ve fikir verdi.hepinize teşekkür ederim.
  3. Aktapott

buda mutfak iç kısmı

4. Aktapott

en son hali
  5. Aktapott

merhaba uzun zaman oldu girmeyeli tabi karavan yapımı ile uğraştım ilker bey önerinizi dikkate aldım ortaladım daha güzel oldu kaplamayı aliminyum levha ile yaptım ama olmadı bende bakalit yapmaya karar verdiö yüzey pürüzlü olsada su geçirmiyor tadilat gereken yerde bölgesel olarak...

6. Aktapott

Merhaba hüseyin bey önerilerinizi dikkate alacağın dingil torsiyon ama sanki düz gibi çıkmış büklüm yerlerini içeriden lama bükerek destekledim resimlerin devamı yakında sevmediğim noktaları düzelttik ok a gelince ayarlı bir tane alıp takmayı dusunuyorum

7. Aktapott

Vallahi elimizden geleni yapıyorum o estirilen yerler içeriden alma kaynattim
  8. Aktapott

eee ben demirci değilim bükme vs aparatım yok böyle çare buldum

9. Aktapott

[/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  10. Aktapott

düşünceli

düşünceli

11. Aktapott

merhaba arkadaşlar sitede gezerken yu-mu çekme karavan yusuf beyin yaptığı karavanı uzun uzun inceledim neden olması dedim işe koyuldum yazı geç çekmiş olsamda karavan iskeletini bitirdim melez bir karavan oldu yarısı ahşap yarısı demir bakalım yorumlarınız nasıl olacak. resim ekleme konusunda...
  12. Aktapott

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben turgay kayseri den karavan yapmaya calisiyorum tamamen bitmiş olmasa da olsun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri