Arama sonuçlarınız

1. tarkankaya

Motorunuz Nedir?

:) Güle güle kullanın. Ben çok memnunum böyle seçim yaptığım için. Bana göre tek kusuru biraz yüksek olması. Geri manevrada zorluyor o da sadece.

2. tarkankaya

Motorunuz Nedir?

markayı boşverin.. önemli olan rüzgarı olsun. tavsiye isterseniz sorularınızı beklerim
  3. tarkankaya

Motorunuz Nedir?

Hayırlı olsun. Virüsü almışsınız. Devamı gelir. Kazasız ve iki teker üstünde bir hayat dilerim.

4. tarkankaya

Motorunuz Nedir?

selam, C-Max 250 modelin bilgisine ulaşamadım bir türlü. Bir fotoğrafını yollar mısın mümkünse? ( yamaha değil mi markası? )
  5. tarkankaya

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Merhabalar, ben Tarkan KAYA ( 48 ). İstanbulda yaşıyorum. Şu anda bir Harley Davidson SPORSTER 1200 CUSTOM ve Yamaha XMAX 250 ABS kullanıcısıyım. Öncesinde ise Honda CBF 600 ABS, Kawasaki KLR 650, jinlun 250 cc motosikletlerim oldu. Hep katılmak istediğim bir "toplu sürüş" deneyimi için...

6. tarkankaya

Motorunuz Nedir?

Selam, İki teker hayatım 250 cc bir Jinlun ile başladı. Sonrasında çok kısa bir süre KLR 650 kullandım. Daha sonra Honda CBF 600 ABS ( çok severek ) deneyimim oldu. Şu anda şehir içinde Yamaha XMAX 250 ABS kullanıyorum. Ayrıca genellikle şehir dışında gezmek için Harley Davidson SPORSTER 1200...

7. tarkankaya

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, ben Tarkan KAYA. Geçmişte bir çok doğa sporu yapmış, ancak uzun süredir kabuğunda yaşayan biri olarak, gezenbilir sayesinde yeniden aktif olmayı ümit ediyorum. Aktif olarak motosiklet kullanıyorum ( Harley Davidson sporster 1200 Custom ve Yamaha XMAX 250 sahibiyim ). Karavanlara ilgim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri