Arama sonuçlarınız

1. Y

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Slm bende de elektirikli bisiklet var 6 akulu yani 72 volt bende bunlarin hepsini birde desulfasyon yapmak icin bi devre yaptip daha yeni mesela 12 volt aku icin 40 yada 50 volt fazla olmasi gerekiyo 72 volt aku icin 110 yada 130 falan mi cikmasi lazim benim devre 13 volt fazla uretiyor aku 80...

2. Y

sabah olctum 12.3 voltta 38 gosteri yor
  3. Y

ben sarimlarini degistirdim bi tane 14 volt elektronik 1 amper elektirik veren ona baglayip ayar yaptim 50 volt cikariyo akuye baglayip ayni sarj aletini akudeki voltaj 14 volt oldugunda 45 falan cikariyo aku voltaji 11 falan olunca 37 ye dusuyo bu 50 yada 60 voltu kac volta gore ayarliyacaz...

4. Y

devreyi yaptim 60 volt cikartiyo hersey normal direk guc kaynagina baglayinca olcum voltaji 30 iniyo bu da iyi akude dirence gore degisiyo benim anlamadığım akuye baglayinca aku den kabarciklar cikiyo ama voltaj 12 de normalde 14 de kaynamaya başlar acaba devrede sikinti mi var
  5. Y

P kanalla yaptim ama lc metre olmadigi icin kendim sardim olcum noktasinda 22 volt olcuyorum ama akunun arti kutubuna 33 ohm luk direc baglayip olctugumde 60 volt cikiyor bu arada oku voltaji 12vvolt benim devrem simdi tam calisiyormu yoksa direc baglamadan voltaj 30 volt uzeri mi olmasi lazim

6. Y

Ben irfz44 le yaptim mosfet yandi diger yaptiklarim da hep n kanal mosfetdi bu gun p kanal alip yapicam insallah bu sefer husran olmaz

7. Y

Tsk ederim sagolasin
  8. Y

Sorunu buldum mosfet arzaliymis:) bugun degistirecem insallah calisacak
  9. Y

fr602 diyotunu 10 nanofaratlik bi kondansatorle eksiye bagladigimda 60 volt gosteriyor sonra o diyotu geri yerine yani artiya bagladim zaman peak voltaj olcum yerinden 60 voltu alamiyorum ordan olcum yaptigimda aku voltaji kacsa o nu gösteriyor

10. Y

Mosfetin drain den artiya giden diyor varya onu bi kondansatorle eksiye bagladigimda 60 volt gosyeri fakat o diyotu semadaki yerine baglayip semadaki. 1n4148 ve 10 nanofaratlik kondansotrden voltaja bakmak istedigimde akudeki voltaji goruyorum

11. Y

Hizli diyotu 10 nano faratlik kondansotore le eksiye bagladigimda 60 volt aliyorum fakat o diyotu arriya bagladigimda aku voltajini gosteriyor sebebi ne olabilir
  12. Y

Meraba bende yapmak icin cok caba harcadim mosfetten sonra olmuyo cizirti sesi geliyor ama cok isiniyo 5 amper cekiyo ve voltajina baktogimda sadece aku voltaji var hic 50 volt falan gormedim bobinleri kendim sardim sarili trafodan denedim pc guc kaynagindakini denedim yok olmuyo yardimci...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri