Arama sonuçlarınız

1. Sahinnbey

2011 Freelander Ii 2.2 Td4 Alıcısı

Merhaba. ''Landrover Freelander 2 aracım hakkında kullanıcı yorumum ! » Sayfa 1 - 5'' bu bağlantıdan geniş bilgi alabilirsiniz forumu alt sayfalara kadar okuyun.Bir çok sorunuzun cevabını bulacağınızı düşünüyorum.

2. Sahinnbey

2011 Td4 Freelander 2 Şanzuman Sesi

İsmet bey merhaba, mesajınızı görmüştüm lakin aracı görmeden. arızayı gözlemlemeden yapılacak yorumlar afaki olabileceği gibi sizin yapmış olduğunuz yorumda da (Ses geldiği gibi önce yağ kontrolü yapılması şart ,hata aracı hiç yürütmeden gerekirdi,masraf konusu bilemem en azından ses genelde...
  3. Sahinnbey

2011 Td4 Freelander 2 Şanzuman Sesi

KAAN BEY, Yorumlara baktımda, her kafadan bir ses çıkmış, sorun tespiti ile ve çözümü ile alakalı değil hiç biri.Sorunun nasıl tespit edildiği hakkında bilgi verir misiniz ?

4. Sahinnbey

2 Yamaha Tenere 660z Ile Toros Dağları’nda Motosiklet Gezisi

Geziniz başarılı ve eğlenceli görünüyor, nice bol maceralı yıllara...
  5. Sahinnbey

Dünya Turu Için Bisiklet Toplama,kadro Seçimi

Sizin bisiklet tercihiniz hangi tarz Demet hanım ? aktif olarak pedallıyor musunuz ?

6. Sahinnbey

Overland Ekibi Ve Izlenimler

güzel bir deneyim olmuş, fotolar da harika görünüyor...

7. Sahinnbey

Yeni Aracım 2001 Pathfinder 3.5 Le

teşekkür ederim. Ben Eryaman Dikmen güzergahında bulunuyorum. Uygun olduğunuzda konumunuza göre bilgilendirirseniz görüşebiliriz. Selamlarımla...
  8. Sahinnbey

teşekkürler.Ben Eryaman Dikmen arasındayım. Konumunuza uygun bölge ile alakalı uygun olduğunuzda bilgilendirirseniz görüşebiliriz.selamlarımla...
  9. Sahinnbey

Erdem bey merhaba.Aracınız çok hoş görünüyor, rengide benim beğendiğim renk.Ankarada iseniz görüşmek ve bilgi alışverişinde bulunmak isterim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri