Arama sonuçlarınız

1. S

Usta Karavancılar Lütfen Yardım...

Süleyman Bey buzdolabı anlık tüketimi 0.5 amper yani 110 watt, kalkış akımı bunun 5 katı olsa 2.5 amper yani 550 watt yapar. elimde invertör sanırım 650 watt.her halukarda çalışması lazım diye düşünüyorum ama olmuyor. Dediğiniz gibi 1000 watt denemek lazım ama bütçe sıkıntısı var.

2. S

Usta Karavancılar Lütfen Yardım...

Elimde aşağıda fotolarını koyduğum mini buzdolabı ve invertör var. Fakat buzdolabını çalıştıramıyorum. İnvertör aküsünü söküp yerine 12 volt 60 amper araç aküsü bağlamama rağmen buzdolabını çalıştıramadım. İnvertör nedense 180 volt veriyor bir türlü anlamış değilim.lütfen tecrübelerinizi ve...
  3. S

Fikirlerinizi Rica Ediyorum.

Rapido karavan pazarlığı içerisindeyim.Ve nasipse ilk karavanım olacak. Sizce resimlerini yüklediğim bu karavana 15.750 verilir mi? Bu tarz karavanlar için fikrinizi rica edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler hepinize.

4. S

Yardımlarınıza Ihtiyacım Var.

cevaplarınız için çok sağolun arkadaşlar. yorumlarınız sonrası 1.6 dizel ford c-max almak mantıklı geliyor. Çekme karavanın en büyük avantajı aracı bağımsız hale getirip,normal yaşantınız da da kullanabilmek. Yolunuz ve ufkunuz daima açık olsun....
  5. S

cevap için teşekkür ederim. çekme karavan kullanan diğer arkadaşlarımızın fikri nedir acaba?

6. S

Öncelikle Sayın forum üyeleri hepinizi saygı ile selamlıyorum. Allah nasip ederse karavancılar kervanına katılmak için ilk adımı atacağım. Şuan elimde 40 binlira kadar bir meblag var. Bu para ile çekme karavanı çekebilecek ve aynı zamanda şehir içinde yakıt yönünden beni üzmeyecek bir araç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri