Arama sonuçlarınız

1. Barutcugil

Volkswagen - Amarok

Halkalar ters vida şeklinde. Yani normal vida yönü değil aksi yönde dönerek takılıyor. Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Barutcugil

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Mesajın altında facebook grup linkini paylaşmıştım. Facebook'ta DostOFF diye arayarak gruba ulaşabilirsiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Barutcugil

Herkese merhaba, Geçen sene kasım ayında kurulan WhatsApp grubu günde yaklaşık 300 mesaj gelmesi dolayısıyla işlemez hale geldi. Gruplar bölündü. Hafif off road ve hard off road grupları oluştu. Yeni katılmak isteyenlere tavsiyem facebook grubundan etkinlikleri takip edebilir ve...

4. Barutcugil

Wv Amarok Ta Arazi Tuşları Bilmecesi Için Yardım

Ne için yükseltmek istediğinize göre değişir. Sadece daha büyük lastik mi? Yerden yükseltme mi? Kalitesiz yükseltme aracın ağırlık merkezi yukarı taşınacağı için virajda arazide dengesiz bir araçla sonuçlanabilir. En iyisi bilen bir ustaya danışmanızı öneririm. İstanbul'daysanız Ali Eyüboğlu bu...
  5. Barutcugil

DostOFF ekibinin son gezisi Ağva turumuzdan bir ekip fotosu paylaşayım.

6. Barutcugil

Amaroklar'da önce karar vermeniz gereken otomatik mi düz vites mi? Sadece 4x2 modeller piyasada bolca var. 4x4 + 4X2 kullanabileceğin düz vites seçenekli araçlar var. Otomatikler sürekli 4 çeker. İkinci el alacaksan kilitli bulursan al. Sonradan taktıracağın kilidin markasına kalitesine göre...

7. Barutcugil

Manuel ve otomatik farkı var. 2016 otomatikler sürekli dört çeker. Sadece off road tuşu var. Bir de alırsan arka mekanik dif kilit tuşu oluyor. Düz viteslerde 4x2 4x4 4x4 low seçenekleri var.
  8. Barutcugil

AMAROK OFFROAD MODİFİYESİ

Bu da benim aracım. Birisi çamurlu Amarok görmek istemişti :) Demir tampon yaptırmadım. Şİmdilik vinç, yükseltme var. Gözükmüyor ama lastikler 265/65/18 BF Goodrich AT KO2
  9. Barutcugil

Kocaeli Kamp Yerleri Bilen Varmı

Kartepe yakınında Kuzuyayla ve Altıoluk Yaylası, Sapanca'da Soğucak yaylası aklıma gelenler.

10. Barutcugil

Amarok Off Road Tecrübeleri Paylaşıyoruz

Son gezimizin rotasını paylaşıyorum. Bu rotayı karda yaptık. Sağ alttaki noktada kar yaklaşık 40 cm'di yokuşta. Zemin de çamurlu olunca zorlamadan geri döndük. Hava güzel olduğunda çok rahat gezilebilecek bir parkur bence.

11. Barutcugil

Amarok Off Road Tecrübeleri Paylaşıyoruz

Merhaba, Amarok kullanıcılarından off road tecrübelerini almak, kendi tecrübelerimi paylaşmak için bu konuyu açıyorum. İstanbul civarında hafif orta off road gezilerine katılıyorum. Tecrübelerimizi paylaşarak artırabiliriz diye düşünüyorum.
  12. Barutcugil

DostOFF grubu etkinliği; 15 . ocak pazar sabahı kemerburgazdan çiftalana doğru orta halli bi offroad gezintisi yapıp çiftalan civarında mola vermeyi planlıyoruz. yeşil rota basit bir rota kar ve yağmurlardan hala basit gelirse sarı rotadan oda kesmezse turuncu rotadan bölümler yapabiliriz...

13. Barutcugil

Bu hafta sonu için Kemerburgaz tarafına planlamalar başlamıştır. WhatsApp yada Facebook grubunda olmayanlara haber vermek için yazıyorum.
  14. Barutcugil

Pazar günü DostOFF ekibinin hafif off road gezisi. Rota Aydos ormanı, İstanbul.
  15. Barutcugil

Volkswagen - Amarok

Problemi çözdüm. ama artık kimse burayı takip etmiyor onu da anladım.

16. Barutcugil

Valla fotoğrafçımız çok iyiydi. Şansızlığımız fotoğrafçımız tek arabada seyahat edince tüm ekibi çekemedi. Bir dahaki sefere daha planlı çekimler yapıcaz. Sizi de aramızda görmek isteriz. Sizin çekim için önerileriniz olursa paylaşabilirsiniz.
  17. Barutcugil

Pick Up Arka Kapak Bisiklet Taşıyıcı

Şu siteye bir bakın isterseniz Amarok için arka kapak üstü takılan bir model gördüm kataloglarında. 4x4 Truck Customs
  18. Barutcugil

02.10.2016 Pazar Günü Ömerli Barajı Ve Çevresinde Tanışma Ve Gezi

Anadolu yakası gezilerinize katılmak isterim. Mehmet Barutcugil 0533 9648147 VW Amarok AT vinç var.

19. Barutcugil

Volkswagen - Amarok

Amarok'larda bijon anahtarının bulunduğu çantada vidalı halkalar var çekme için. Ama benimkiler aracın ne ön ne de arkadaki yerlerine uymuyor. Bu problem ile karşılaşan oldu mu? Yanlış halka mı vermişler bana?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,993
Kayıtlı Üye Sayımız
166,744
Kaydolan Son Üyemiz
özkan5757

Çevrimiçi üyeler

Geri