Arama sonuçlarınız

1. Ufkun88

İzmir Gümüldür Tabiat Parkı

Herkese merhaba, 30 Haziran günü gittim ve bir gece kaldım Gümüldürde. Tabiat parkında mantık ağaçların altında doğayla içiçe huzurlu bir tatil değil midir? Burda değil sanırım, saat gece yarısı oldu diskodaki Ankara havaları erik dalları susmak bilmedi. Saat 1 oldu hala son ses devam, aradım...

2. Ufkun88

İzmirde Deniz Kenarı Kampı

Hipocamp var Gümüldür tarafında.
  3. Ufkun88

Doblo (maxi) Mikro Camper D2

Hocam efsane olmuş çok beğendim, ben de kendim yapmak istiyorum ama, MDF den yapılabilir mi acaba? Çok mu ağır olur, plywood dediğiniz malzemenin MDFden artıları nelerdir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

4. Ufkun88

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

Kaptan yazınızı okuyum nerde bu gizemli vitara derken arabayı sahibinden sitesinde görmek film gibi oldu benim için! :) 4*4 araç araştırıyorum ama malesef bütçem20-30 binlerde geziyor, ama acınız kesinlikle 53binden fazlasını hak ediyor, emeğinize sağlık ne diyelim. Okudukça ne kadar üşengeç bir...
  5. Ufkun88

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar, "Arabada dört tane tekerlek varken neden sadece ikisi motora bağlı ki?" dedim ve 4*4 almaya karar verdim. Aranıza da katılmış oldum umarım aradığım tüm sorulara cevap bulurum, saygılar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri