Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam 20 bin tl karşılıgında cevap veririm tekrar hatırlatayım bu ülkede bu araçların ustası yok sadece ben varım çünkü fabrikasında staj gördüm konu açıyoruz binlerce bakma var yardım yok cevap yok hesabımı silecektim onuda bulamadım iyi günler
Selam.. Benim sorunum Kontağı Çevirdikten sonra 1 veya 2 dakika. Check Engine ışıgı nın yanmasını bekliyorum yoksa araba çalışmıyor. ve lpg ışıgıda yanmıyor.her defasında böyle bekliyorum daha önceden Asd rölesinden tır tır tır şeklinde ses geldikten sonra çalışıyordu şimdi bu ses azaldı ama...
Arkadaşlar dikkat ediyorum bu sitedede heeyerde olduğu gibi akrabamuhabbeti var hiç kimse selam bile vermiyor yardım etmiyor.toprak muhabbeti yapsaydık yazan çok olurdu.haa şimdi Allah ın izniyle kendim çözdüm sorunu.şimdi diyeceksin yazda bizde faydalanalım.madem öyle gel böyle.insan...
Arkadaşlar dikkat ediyorum bu sitedede heeyerde olduğu gibi akraba muhabbeti var hiç kimse selam bile vermiyor yardım etmiyor.toprak muhabbeti yapsaydık yazan çok olurdu.haa şimdi Allah ın izniyle kendim çözdüm sorunu.şimdi diyeceksin yazda bizde faydalanalım.madem öyle gel böyle.insan...
Merhaba benim sorunum aracı akşamdan yukuş yukarı bırakmıştım.2 gün sonra gittigimde araç çalışmadı zaten benzin az oldugunu biliyordum.daha sonra yukuştan düze almak için arkadaşla karburatöre benzin döktük çalıştı ama hareket ettiremedik.daha sonra başka bir araçla düzlüge çektik zor bela ve...
Merhaba benim sorunum aracı akşamdan yukuş yukarı bırakmıştım.2 gün sonra gittigimde araç çalışmadı zaten benzin az oldugunu biliyordum.daha sonra yukuştan düze almak için arkadaşla karburatöre benzin döktük çalıştı ama hareket ettiremedik.daha sonra başka bir araçla düzlüge çektik zor bela ve...