Arama sonuçlarınız

1. fatihyilmazer

Arkadaşlar 96 5.2 Cherokee

arkadaslar 5.2 dispürötör kablo sıralama semasını bilen varmı varsa paylaşa bilirmi

2. fatihyilmazer

Grand Cherokee 5.2 Ile Ilgili Bilgi Yardimi

aracı almadan once yakıtını ıyı dusun 20 tl yakıtla 40 km zor gorursun sımdenden soylıyeyım ama bu fıyata be ozellikteki bır arac gunumuzde 30 bın tl den baslıyor yanlız on onemlısı bu araclarda sanzuman motor cok onemlı artı araziye cıkmısmı arazıye bu aracı sıtandar sokmak bilincsiz offroad...

3. fatihyilmazer

Grand Cherokee Seçim

Poseidon13 kardes her aracın kendıne gore bir takım ozelliklerı vardır oncelikle sen aracı ne amacla kullanacaksın buna karar vermelısın binmek icin sehir icinde gezmek icin hafta sonu piknik icin kullanacaksan su anki kullandıgın aractan jeep gurubu yuksek yakıt malıyetini goz onunde bulundur...
  4. fatihyilmazer

Grand Cherokee Seçim

5. fatihyilmazer

Grand Cherokee Seçim

grand cherokee

6. fatihyilmazer

Grand Cherokee Seçim

7. fatihyilmazer

Slm Arkadaslar

96 grand cherokee araca yapılacak orta halli kit olarak onereceginiz bir marka varmı artı bir sorum da aracın teyıp ve tarıh gostergesı hafızaya almıyo her aracı acıp kapattıgımda gostergeler sıfırdan baslıyor kılometre kafasına gore 15km yazıyo sonra dusuyor bu neden olabılır benım aklıma beyın...
  8. fatihyilmazer

2000- 2004 Model Grand Sheroke 4.7 V8 Parca Sıkıntısı

benim fabrikanın yanında buyuk bır yedek parca galerisi var oradan arastırıp soylerım kardes bende yenı tanıstım paracacıyla bana hatırlat hafta ıcı

9. fatihyilmazer

Slm

arkadaslar 96 bir arac aldım arac gazlı aracı d viteste kalkıs yaptıgında tekleme yapıyor bazen 2 veya 1 de boyle bırsey yok bu gazdanmı vıtestenmı kaynaklanır birde aracın on saftı yok aldıgımda defransıyel ve sanzumanda sorun yok aracı aldıgım kısı saftı az yaksın dıye soktuklerını soyledı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.