Arama sonuçlarınız

1. kermia

Esentepe/kıbrıs Günübirlik Sahil Kampımız

Merhabalar. Karavanla Kibrıs'a giriş yaparken herhangi bir ek prosedür uygulanmıyor. Taşucu'ndan yük gemisi ile Mağusa Limanı'na gelip, gerekli ücreti yatırıp giriş yapabilirsiniz. Türkiye'den çıkışta ek bir presedür uygulanır mı bilemiyorum. Bahsettiğim iki liman arası sefer yapan bir şirketin...

2. kermia

Çadırın ön kısmını iki ip ile sabitlememin sebebi gece boyunca etrafımızda dolaşan başıboş ama canayakın köpeklerin sürekli çadır iplerine takılmasıydı. Aralarında en muzip olanı sabaha yakın 3:00'te bu iplerden birini kemirip kopardı. İyi ki bu yöntemi uygulamışım dedim. :) Bunlar da...
  3. kermia

Ertesi günün sabahı, eşim kahvaltı hazırlıyor... Bayağı eski ama halen iş gören çadırımız;

4. kermia

Bir mesaja 6 adetten fazla fotograf eklenmiyormus. Acemiligimden dolayi konuyu yarım yukleyebildim. Yazinin geri kalanini ve fotograflari yarin ekleyecegim.
  5. kermia

Herkese merhabalar. Uzun süredir formu takip ediyorum ve bazı konulara yorum ile katkıda bulunmaya çalıştım önceleri. Bundan böyle gerçekleştirdiğimiz kampları düzenli olarak konu açıp sizlerle paylaşmak niyetindeyim. Malum Kıbrıs havası, tabiatı ve suç oranının düşük olması sebebiyle çadır...

6. kermia

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Sitedeki favorilerim arasında olan bir araç. Arka yan camlara ızgara takılırsa vahşi bir görünüme kavuşacaktır. Bu arada herhangi bir güncelleme var mı ?

7. kermia

Kendi Imalatım Olan Çekme Karavan Için Yorumlarınızı Bekliyorum

konuyu açan arkadaşa saygısızlık edip polemiğe girmek istemiyorum ancak benim yorumumu alıntılamanızın sebebi sanırım yorumumda büyük/küçük harf kuralına uymamamdı... caps lock tuşum arızalı olduğundan dolayı böyle bir sorun ile karşı karşıyayım bilginize...
  8. kermia

Çok Gezen Kampçılara Sorular Önemli Lütfen Acil Bakarsanız Sevinirim :)

Bolgeyi taniyan arkadaslarin onermesi daha dogru olur. Bizim buralar komple kamping her koy guvenli ve sakin :)
  9. kermia

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Konuyu baştan sona sıkılmadan okudum. Teknolojik aletlerin azizliğine uğramanıza üzüldüm. Keşke tüm aşamaları fotoğraflı görebilseydim diye de içimden geçirdim. Neyse sağlık olsun, umarım bundan sonra herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Bu arada takipteyim.

10. kermia

Çok Gezen Kampçılara Sorular Önemli Lütfen Acil Bakarsanız Sevinirim :)

Tercihler degisir tabiki, ben sadece kendi dusuncemi aktarim. Ve ozellikle 'guvenli' bir alan secmesini de belirttim. Ilk baslarda orman olmaz da belki sakin bir KOY bulup deniz kenarinda olabilir yapacagi kamp. Yeter ki tatil köyü zihniyetli kamping alanlari olmasin.

11. kermia

El'in Icadı

Daha once bu videoyu gorenler illa ki vardir. Ben ilk kez izledim ve sonuna kadar agzimi kapatamadim. :D
  12. kermia

Trac Gölcük Muhabere Defender

Ahh o gozu kor olasi para :) ucundan azicik tuyo verseniz

13. kermia

Araç Seçimi Yardım Lazım

Gule gule kullanin.
  14. kermia

Araç Seçimi Yardım Lazım

Bütçeyi bilmem ama hacim sorun değilse aradığınız araç Jimny.
  15. kermia

Trac Gölcük Muhabere Defender

Gayet güzel bir seçim ve yenileme olmuş. Üzerine takılacak başka ekstralar da var mı ilerleyen zamanlarda?

16. kermia

İp ve Düğümler

Güzel paylaşım, ortada ciddi bir emek var. Bir ekleme de ben yapmak istedim. Kamp ortamında en çok tercih edilen camadan, sancak, kazık türü basit ama kullanışlı ve kolay çözülebilen bağlardır. Camadan iki ayrı ipi birleştirmek için kullanılan en yaygın bağ olup farklı kalınlık ve özellikteki...
  17. kermia

Karavan Halı Kaplama Tekniği

Kolay gelsin, güzel uygulama takipteyim. Yanlız halının cinsini çözemedim :)
  18. kermia

Motokaravanda Klima Sorununa Çözüm !

Büyük sanayi sitelerindeki çıkmacılarda veya kaza yapıp heke çıkmış araçların üzerinde klima sistemi olanını bulursanız tüm sistemi alıp aktarın. Tabii ayni araç olması kaydıyle. Performans kaybı söz konusu bile olmaz ve nispeten hesaplı bir çözüm olur kanaatindeyim.

19. kermia

Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

motokaravan pek tarzım olmasa da sizinkini beğendim. güzel konu, takipteyim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri