Arama sonuçlarınız

1. Maximello

Kamp Arkadaşları ...

Istanbul sirinevlerden 1 arac +2kisilik yer daha yazalim oraya :)) aracla gelirim 2 kisiyide tasirim bi aksilik olmazsa eger :))

2. Maximello

Istanbul Civarında Küçük Çocukla Kamp Kuracağımız Yer Tavsiyesi Istiyorum.

Istanbula yakin deniz ve orman olarak guzel yerler var erikli mecidiye ve uzunkum tercihimdir.
  3. Maximello

Kamp Arkadası Arıyorum

Arkadaslar son anda plan degisikligi yaparak safranbokuya gectim cevap yazamadim kusura bakmayin ama yine dusuncem devam ediyor haftasonlari gitmeyi planliyorum ve kesin kurban bayraminda gidecegim.

4. Maximello

Tabiki olabilir aklimda guzel yerler var doga deniz manzarali yerler :) isterseniz iletisim...

Tabiki olabilir aklimda guzel yerler var doga deniz manzarali yerler :) isterseniz iletisim halinde olalim.
  5. Maximello

3- 7 tuemmuz arası kamp ıcın aracımla erıklıye gıtmeyı dusunuyorum planınız yoksa bır plan...

3- 7 tuemmuz arası kamp ıcın aracımla erıklıye gıtmeyı dusunuyorum planınız yoksa bır plan yapabılırız :)

6. Maximello

Kamp Arkadası Arıyorum

3 - 7 temmuz arası ıstanbuldan erıklı tarafına kamp yapmayı planlıyorum gecen sene gıtmıstım erıklıye hayran kalmıstım bu senede cadır kurmaya gıtmeyı dusunuyorum aracımla.egerkı katılacak arkadaslar varsa ulasabılır.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri