Arama sonuçlarınız

1. Snowblind

Grand Vitara 3k İçin Lastik Tavsiyesi

Merhabalar. 2011 Grand Vitara 1.6 3K için 225*70*R16 lastik alacağım; Tavsiyeleriniz beklenmektedir. En uygun konu başlığı burası sanıyorum. Geçen sene 2.el aldığım aracın üzerindeki Bridgestone Duepler H/L lastiklerin ömrü bitti. Çoğunlukla bahar ve yaz mevsimlerinde, Kamp için kullanıyorum. Ve...

2. Snowblind

Grand Vitara 3k İçin Lastik Tavsiyesi

Merhabalar. 2011 Grand Vitara 1.6 3K için 225*70*R16 lastik alacağım; Tavsiyeleriniz beklenmektedir. En uygun konu başlığı burası sanıyorum. Geçen sene 2.el aldığım aracın üzerindeki Bridgestone Duepler H/L lastiklerin ömrü bitti. Çoğunlukla bahar ve yaz mevsimlerinde, Kamp için kullanıyorum. Ve...
  3. Snowblind

2006 Ve Üzeri 3k Grand Vitara Nasıldır ?

Yen aracınız hayırlı olsun. Off-Road düşünüyorsanız, eski kasa doğru tercih olmuştur. Keyifle, kazasız ve sorunsuz kullanmanızı dilerim.

4. Snowblind

2006 Ve Üzeri 3k Grand Vitara Nasıldır ?

Merhabalar. Ağustos 2016'da ikinci el 2011 model GV3K aldım. 32 bin km'de ve tertemizdi. Amacım, beni ve az miktardaki eşyamı, hafif arazi şartlarında götürmesi ve asfaltta yeterince konfor vermesiydi. 3 ayda 6 bin km yol yaptım. Uzun yol asfalt performansı bir binek araç gibi tatmin etti...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri