Arama sonuçlarınız

1. Y

Isuzu D Max 3.0cc Otomatik Viteslerde Kronik Arıza Olduğu Doğrumu

Maşallah gayet güzel araç 4 tanede bf goodrich at aldın mı karda tadından yenmez :)

2. Y

Araç otomatik vites sanırım.
  3. Y

Bir laf var ya akıllı düşünene kadar deli köprüyü geçmiş diye bizim iş ona döndü. bilgi için sağolun gerçekten bu kul yapımı sonuçta çok zorlamışlardır kırılmıştır az kullanılmıştır daha uzun bozulmaz en iyi temiz bi araç bulup almak teşekkür ediyorum sizlere...

4. Y

Teşekkürler sağolun alırsam buraya resim atarım sizin resimleride görmek isteriz.
  5. Y

Evet kullandım aynı araçtan amcamda var sıfır almıştı hatta şuan 250binde şantiyesi var falan,kullanıyor yani bi sıkıntı yok gayet güçlü sorunsuz bi araç karda kışta banamısın demiyor çağu zaman en yakın örnek o araç aslında ama soru işareti oluyor işte.benim kafama takılan olay servisdeki...

6. Y

İyi akşamlar Aracınızı güle güle kullanın öncelikle. Isuzu D maxleri iyi biliyorum bizde de 2008 D max var.2005-2007 seri olan d maxlerde otomatik şanzıman dayanıksızmış güya servis ustaları böyle söylüyor.Kesin bozulur ağrıza yapar şu bu beni arabadan soğuttular resmen ve bunun üzerine bir...

7. Y

Mitsubishi L200 Mü ? Isuzu D-max Mı ?

Biz 2006 dan beri ısuzu kullanıyoruz ilk tfr si vardı şimdi 2008 d max var 1500 rakımda yaşıyoruz ayazda -32 derece soğuk bile gördük 3-5 kez ısıtınca bastık çalıştı her hangi bi sorunda olmadı 4x2 alacaksanız Isuzu alın hem kısmi kilitli diferansiyel kilidi standart olarak var sağlam çok gider...
  8. Y

<p>Selamlar...</p><blockquote class="mce_quote" data-mcequote="true" data-username="yesilceli" data-post="1437819" data-member="159668" data-attributes="post,member"><p>Isuzu dan başlayayım ben.</p><p>Isuzu D max in 2 serisi vardır alçak kasa boş seri ve Limited Edition yüksek kasa 4x2 dir bu...
  9. Y

Selamlar... Isuzu dan başlayayım ben. Isuzu D max in 2 serisi vardır alçak kasa boş seri ve Limited Edition yüksek kasa 4x2 dir bu araçta. Limited de yakıt ölçer,hava sıcaklığı ölçer,anlık yakıt gibi elektronik panel var elektrikli aynalar ve ısınan aynı zamanda altının yüksekliği 4x4 D maxler...

10. Y

2010 Wildtrack Vs 2009 Navara 2.5 Le

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın izlenimlerinizi bekliyorum yakıt ve performansı da güle güle kullanın.

11. Y

Selamlar Biz kışın bayağı aktif oluyoruz seviyoruz gezmeleri yakıt konusu bu şekilde ben kendi aracım d max ile tokata gidip geldim 400 km de 25 litre yaktım klima açık 100 km/l 6.25 yaktırdım 2 kez 160 çıktım birer kilometre civarı geri kalanıda 90 100 den aşağı hiç inmedim 93 ile ceza...
  12. Y

Pikapları seviyorum tek aracım olacaklar başka arabaya binmem o hissi hazı güveni alamam hepsinin farklı artıları var ve eksileride tabi ki ama özünde sağlam dayanıklı araçlar ama alıcıların zevkleri farklı fakat meraklısı olan kişilerin genelde gönlünde yatan bi marka oluyo buda taraflaşmayı...

13. Y

Haklısınız olay zevkler ve renkler kısmına kayıyo burada aslında nissan navaranın tipi ve doluluğu çok hoşuma gidiyor fakat motor ömrü ve yakıt beni soğutuyor.(şimdi motor ömrü derken ısuzu ve mıtsubıshı 4100 devirde gazı keser navara 4600 gibi bi devirde o civarda keser hatta iyice abanıp...
  14. Y

Bu soruyu art niyet aramadan cevaplıyorum. Isuzu d max kendi arabam mıtsubıshı ise kapı komşumun bi anahtarıda bende nissan da yine bi komşumuzda şimdi ford ise belediyede var. Yol tutuşu,navaranın arkası yüksek ve önü daha alçak çok savuruyor uçuyorduk ben sürüyodum hadi bu gaza basmaya bağlı...
  15. Y

<p><br data-mce-bogus="1"></p>

16. Y

Selamlar.. çok uzun bi yazı yamıştım silindi. ilk pikabınızı alacaksanız ikisinide almayın.ikisede 200 binden sonra ne yapacağı belli olmaz.yakıtları korkutur.yol tutuşu çokta hoş değildir.ford daha rahatsızdır.nissan biraz daha az zıplar. ( o paralara alınabilecek pikaplar için söylüyorum)...
  17. Y

Selamlar... Uzun bi yazı yazmıştım zaman aşımında uğramış paylaşamadım silindi.İlk piikabınız olacaksa pişmanlık yaşmamanız için mıtsubıshı yada ısuzu alın nissan da ford ta en çok yakan pikaplardır.200bin kmden sonra motorun ne yapacağı kestiremezsiniz satarkende sorun olur.yol tutuşları...
  18. Y

bayar28 abi ısuzuya alakanı biliyorum bende senin gibi ısuzu aşığıyım bütcem şuan 4x4 yetmiyo ama ısuzudan hevesimde geçmiyo 2008 d max var çok performanslı çok güzel daha önce 98 tfr vardı onun tadı hala damağımda çok güzel arabaydı iyi giderdi hiç yakmazdı.

19. Y

Lastik bf goodrich at şimdi ne beklediğimiz önemli aslında çoğu zaman 4x2 araçların kesinlikle geçemeyeceği yerleri geçiyorum ama kaydığında önü arkası oyuk olduğunda kendini alamıyo bu böyle yani 10 yıldır pikap var öte yandan yolda gidiş yol tutuş güç performans kesinlikle mükemmel lakin bazen...
  20. Y

Olmaması gibi bi durum yok ıslağa gelse tepinir 5cm kara girse gitmez yıldım 4x2 arabadan

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

SON KONULAR

Geri