Arama sonuçlarınız

1. Zarar_insan

Araba Ile Türkiye-japonya Seyahati.

Hocam nerede okuduydum bilmiyorum fakat Çin'e giriş çok külfetli (okuduğum ve aklımda kaldığı kadarı ile). 1.si Araca Çin plakası takılıyor ve aracı kayıt ettiriyorsunuz belirli bir mebla ile 2. faktör ise aracınıza hükümetin (ücretli) tahsis ettiği bir rehber ile gezmek zorundasınız.

2. Zarar_insan

Vakit ayırıp düşüncenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Şartlar el verdiğince aracın içinde uyumayı planlıyorum böylelikle konaklama masrafından tasarruf ederim diye planlıyorum zaten bu geziye çıkmaktaki amacım her türlü ülkenin ve halkının kültürünü yaşam tarzını öğrenmek kısaca...
  3. Zarar_insan

İlk öncelikle zaman ayırıp benim ile bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz durumu göz önünde bulundurup ufak bir araştırma ile Rize emniyet müdürlüğünün yaptığı; Pasaportta, Gürcistan toprağı olan Abhazya'ya deniz yoluyla veya başka ülkeler üzerinden seyahat ettiğinizi...

4. Zarar_insan

Tabiki. Karadeniz üzerinden Batum-Sokhumi-Sochi-Maykop - Kazakistan-Moğolistan-Rusya-Japonya-Bitiş Güney Kore (Güneykore - Bitiş Japonya) Tarzında bir rota planlıyorum
  5. Zarar_insan

Herkese merhabalar küçüklüğümden beri hayalini kurduğum bir macera var adıda Japonya. İlkokuldayken dünya haritasının üzerinde hep kendime Türkiye- Japonya rotası çizerdim kendimce bir gün buraya gideceğim diye. Fakat ben otostop veya uçak yolculuğu dışında araba ile Türkiye-Japonya seyahati...

6. Zarar_insan

Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk

Merhaba hocam geziniz ne oldu geziyi paylaştığınız bir sayfa-blog varmıdır ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri