Arama sonuçlarınız

1. alpgiray50

2014 Duster Ses Sistemi Için Bişeyler Yapayım Dedim. Ama Olmuyor.

evet malesef. sahibinden de 650 liraya buldum teyp te. teybin bulunduğu yeri sökmek kafama yatmadı. böyle devam bakalım.

2. alpgiray50

Konser Salonu Duster :)

sahibindende 650 liraya bulunuyır. ben aracımı yeni aldım baya borcum var alamıyorum. ben o pandizotlara hayran kaldım . ne güzel yapılmış :smiley: ellerinize sağlık. :smiley: ahanda 600 e satan bi kardeş var :) Renault dacia dvd navigasyon bt usb kamera hemde bu fiyata - Yedek Parça ve...
  3. alpgiray50

Konser Salonu Duster :)

mükemmel. tabi benim önce teybi değiştirmem gerekiyor :) siz istanbulda mısınız ?

4. alpgiray50

tamam hemen bakıyorum çok teşekkür ederim . konuyu bulayım hemen bi göz gezdireyim çok sağolun :)
  5. alpgiray50

tamam dokunmadım . erteledik sadece. :) ben öğretmenim. bi an böyle sanki velilerim in çocuklarına söyledikleri gibi oldu. kendimi çocuk hissettim iletinizi okurken. saygılar sevgiler :D

6. alpgiray50

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ahanda bende ALP GİRAY . BEN GELDİM :smiley: 1 ay oldu 2014 duster aldım. pek mutlu oldum. hoşuma gitti. beyaz laurette look + yan barlar +ön demir. ben kendim öğretmenim efendim. istanbulda ikamet ediyorum başakşehirde. bu duster la bizim oraların yolları daha kolay olacak benim için...

7. alpgiray50

arkadaşlar iki tane ön kapı hoparlörü aldım . jameson js13 taktım ama. bas olayı olmuyor. teybin çıkkışları çok zayıf. ön döşü sökmek istiyorum ama gevşer diye de korkuyorum. eğer elinde bi resim olan falan varsa. baya bi izledim videoları. bilen arkadaşlardan akıl alayım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri