Arama sonuçlarınız

1. sinanengn

Blazer 4x4'e Girmiyor...

Egzozu takan arkadaş ön diferansiyele giden kabloların ve hortumların üzerine takmış sonuç olarak yanmışlar. Değiştirildi şimdi bir sorun yok. Bir de bizim arabalara en yüksek lastik ebadı ne olabilir tavsiyesi olan var mı ? 15 inch cant değişikliği yapmadan

2. sinanengn

Blazer 4x4'e Girmiyor...

Vakum emiş yapıyor F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. sinanengn

Blazer 4x4'e Girmiyor...

Manuel olarak çekildiğinde de çalışmıyor F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. sinanengn

Blazer 4x4'e Girmiyor...

Arkadaşlar Merhaba, Aracım 1995 Model Blazer Bir türlü 4x4'e alamıyorum . 4x4 kambalsı yanıp sönüyor tekrar 4x2 ye geçiyor. Tavsiye edebileceğiniz bir usta varmı.
  5. sinanengn

ayrıca motor arıza işleri de yapıyormusunuz?

ayrıca motor arıza işleri de yapıyormusunuz?

6. sinanengn

telefon alabilirmiyim

telefon alabilirmiyim

7. sinanengn

merhaba 1995 model blazer imi yükseltmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? ayrıca maliyeti...

merhaba 1995 model blazer imi yükseltmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? ayrıca maliyeti ne olur?
  8. sinanengn

BLAZER

BLAZER
  9. sinanengn

Blazer Ile Bi Depo Kaç Km Gittiniz ?

Bir depo diye bir ölçüm olmaz. 100 km de 20 lt yakıyor.. Bağzı araç 45 lt depoya sahip iken bağzı araçlar 60 lt depoya sahip olabiliyor.

10. sinanengn

1995 Model Blazer'imin Bagaj Kapağı Açılmıyor

sigorta atması sonucu imiş sadece sigorta değişimi ile halloldu

11. sinanengn

1995 Model Blazer'imin Bagaj Kapağı Açılmıyor

1995 model BLAZER'imin bagaj kapağı açılmıyor . Ayrıca iç aydınlatma ve kornanında aynı anda devre dışı olduğunu fark ettim sorun sigorta kaynaklımıdır sizce?
  12. sinanengn

Blazer Yardım

Arkadaşlar, Merhaba uzun zamandır merak ettiğim ama bir türlü cesaret edemediğim Blazer Aracımı aldım 1995 model 145000 mi de . bakımı ve kullanımı ile alakalı öneriniz veya tavsiyeniz varmı? Bunun dışında kocaeli Darıcada ikamet ediyorum sizin bildiğiniz bakımını yaptırabileceğim yakın bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR