Arama sonuçlarınız

1. A

İzmir Kamp Grubu

Merhabalar, İzmirde oturuyoruz, grup için bir sakıncası yoksa 2 yaşındaki ikiz oğullarımızla kamp yapmayı çok seviyoruz. Çocuklardan dolayı İzmir yakınları tercihimiz ama bütün tekliflere açığız :) Size katılmak keyifli olacaktır :) tüm doğa dostlarına sevgiler :)

2. A

Ödemiş, Birgi, Gölcükte Kamp

Merhabalar, Bu haftasonu eşimle birlikte Ödemiş, Birgi de mümkünse Gölcük gölünün yakınlarında kamp yapmayı planlıyoruz. Bu mevsimde kamp ile ilgili ve güvenlikle ilgili yorum bulamadım. Orada bit otelle konuştuk, güvenli olmadığını söyledi, bilgisi olan var mı? Soğuk olacağını zaten tahmin...
  3. A

Izmirli Kampçılar Toplaşın Hele

Süper, nerede düşünüyorsunuz?

4. A

Facebook u aktif olarak kullanmıyorum, bu yüzden kaçırmış olabilirim,,teşekkürler
  5. A

Merhaba, ;zmirde yaşıyoruz, ben, eşim ve iki bebeğimizle kamp yapmaktan çok büyük keyf alıyoruz, (bebeklerle zor olsa bile) size katılabiliriz, grup kurulabilir

6. A

Izmir Seferihisar Hafta Sonu Düzenli Kamp

Ben, eşim ve ikiz bebeklerimizle bizler de kamp tutkunuyuz, izmirdeyiz, hem size katılabilirz hem de tecrübelerinizi takip edeceğiz :)

7. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, Ben Gülay, Bir yaşında ikiz oğullarım ve eşimle kamp tutkunu olduk.. Henüz çok yeniyiz.. Doğa aşığıyız.. Site gerçekten benim sürekli danıştığımı bir site haline geldi , süpersiniz..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri