Arama sonuçlarınız

1. I

Bir Karavan Doğuyor.

2. I

Bir Karavan Doğuyor.

Çok güzel işler başarıyorsunuz , yakınlarda bende kendi arabamı çevireceğim nasipse.
  3. I

Toyata Aracım Için Iç Dizay??

Arkadaşlar selam aklımda aracımı karavana çevirmek fikri var çoğu herkes gibi.. Şu videoda ki arabanın ebatında bir aracımız var bu arabalar için iç tasarım projelerini nasıl bulabiliriz? Hani tuvalete yer ayırsam ona kalmıyor buna ayırsam ona yer kalmıyor..

4. I

Türkiye Gezisi Için Landrover Mantıklı Mı?

Araştırdıkça ve biraz daha gerçekçi düşündükçe 4x4 araç almaktan vazgeçtim , Şu zamanlarda tekrardan karavan olayına geri dönmüş bulunmaktayım.Bakalım karavan araştırma süreci nasıl gidecek.Yorumunuz için teşekkürler.
  5. I

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

evet hocam

6. I

Hocam arkaya siyah bölmeye bir duvarkağıdı çekseniz veya rengi açsanız daha iyi olur kanımca.

7. I

Vallahi hocam kelimeler yetmez, aşık olacağım bir araç :)
  8. I

Ucuz Ufak Bir Karavan Almak Ve Ailemle Tatil Yapmak Istiyorum :)

İkinci el alırken nelere dikkat etmeliyim? Mümkünse bu işten anlayan ve tecrübeli bir arkadaşınızla gidin; ama yine de başlangıç olarak faydalı olabilecek bilgilere bir göz atalım. * Bir nemölçer ile kontrol edilmeden kesinlikle motorlu karavan satın almayın. Herhangi bir problem varsa, bunu...
  9. I

Gönlümdeki araç pek şekillenmedi ama kapalı kasa defender 110 2.5 TDI modelleri ve benzeri olanlar diye düşündüm.Tahmini rotam ise gaziantep'ten başlayıp akdenize ordan ege-marmara-karedeniz-sonra iç anadolu gelerek başlangıç noktasına varmak.

10. I

İşlevsellik hocam,Çünkü bir arabanın motoru beni gezdirecek rahatlığım değil.

11. I

Ağırlıklı olarak sindire sindire bir şehri komple gezeceğim desem yani %75 arazi %25ise yol.
  12. I

Nerden başlayacağımı bilmiyorum , Örneğin,malum 2.el sitesinde bakarken arada kaybolup gidiyorum.Araç bakarken hangi ilkeler çerçevesinde bakmamız lazım.Yoksa bu gidişle 1cm yol alamayacağım.

13. I

Bugünden itibaren araştımaya başladım,bakalım nasıl olacak , araba piyasası hakkında bir şey bilmiyorum.Size de kolay gelsin :)
  14. I

Peki uygun bir araç alıp modifikasyon yapmak mı ? yoksa biraz daha para ekleyip sağlam bir şey almak mı?
  15. I

Vay canına kaç paragraf bilgi yumağı :D , hepsini okudum hangi araç ve yakıt tipinde seçim yapacağıma karar verdim.Peki sahibinden.com'dan araç alırken nelere dikkat etmeliyiz?Anlamayan birisi için kuyu gibi , en azından araç alırken şunlara şunlara ve şunlara dikkat et gibisinden.

16. I

Yorumun için teşekkür edeirm , bir çok konuda aklımda ki sorulara yanıt verdiniz.
  17. I

Önümde 3-4 yıl birikim yapmayı düşünüyorum,Ne kadar ayırmadan ziyade örneğin sağlam uygun gördüğüm bir land rover görsem 80bin tlye yine alırım.Bunun yanında bir süre sonra parçaları değiştirmek gerekecek buna da ek olarak bir birikim yapmak lazım.Ben toplamda 75bintlyi gözden çıkardım.
  18. I

Gerçekten yeni başlayanlar için bir uçsuz bucaksız bir serüven.Land rover defender araştırması yapmak kadar zor şey yok.Çünkü fazla kaynak yok , yeniyim arabadan pek anlamam.Neyse hocam :D Size de bir sorum var sağlam bir defender için kaç bin tl gözden çıkarmam gerek?

19. I

Yani aracınıza modifikasyon devam ediyor mu? , neler yapıyorsnuz demek istedim
  20. I

Pis Su Atık Tankları Için Havalandırma

Merhabalar ,genellikle karavanlarda sabit atık tanklarını doğru bulmuyorum.Size sorun çıkarttığında çok zahmetli işler gerektirebilir.Bunun yerine harici bir atık deposunu uygun buluyorum tabi bu hem küçük hem büyük boşaltımda farklı atık depoları olacak , yapılan boşaltımın depolara dolması ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR