Arama sonuçlarınız

1. W

Cunda Adasında Uygun Ve Güzel Kamp Yeri Bilen?

Sığ deniz pek tercihim değildir ama tavsiyeniz aklımda, teşekkür ederim

2. W

Assos Ve Ayvalık Kamp Yeri Önerileri

Hatta şu an şamata kampingdeyiz. İnanılmaz da güzel yer bulduk üstelik. Kişi başı 25 tl. Tuvalet banyo tertemiz, dayatmaları yok bunu burdan içeceksin diye. Denizi tertemiz. Yarın veya sonraki gün cundaya gidicez orası için de yer sorguluyorum. Tavsiye için tekrardan teşekkür ederim tekrardan.
  3. W

Cunda Adasında Uygun Ve Güzel Kamp Yeri Bilen?

Merhaba arkadaşlar, Bu konu ile daha önceden başlık açılmış ama güncel olarak bilgi almak istiyorum. Cunda adasında kamp atma fikrine uygun olabilecek fiyatta ve güzellikte kamp yeri arıyorum, tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Gruptaki arkadaşların tavsiyelerine...

4. W

Assos Ve Ayvalık Kamp Yeri Önerileri

Merhaba arkadaşlar, 5 Ağustos Cumartesi itibariyle 1 haftalık kamp tatiline çıkacağım ve bu bir haftayı 2 durakta geçirmeyi düşünüyorum; Assos ve Ayvalık. Eşimle birlikte gideceğim için uygun kamp alanları bakıyorum. Fakat internet üzerinden bulduğum kamp alanlarına bakıyorum da hem tam fikir...

5. W

2008 Compass Için Taşıyıcı Tavan Barı Arıyorum

bugün içinde atacağım fotoğrafları, ilginiz için teşekkür ederim.
  6. W

2008 Compass Için Taşıyıcı Tavan Barı Arıyorum

Merhaba arkadaşlar, 2008 model Compass aracıma port bagaj bağlamak istiyorum ama öncelikle bunu montajlayabilmem için ara barlara ihtiyacım var. İnternetten kurcaladım ama hep 2011 üstü için olanlar çıkıyor, bunu nereden temin edebilirim? Uygun fiyatlı olursa bir de süper olur. Ankara'da...
  7. W

Alınık 4x4 (2007 Ve Üstü)

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda almak üzere 2007 ve üstü, otomatik vites ve 4x4 araç bakıyorum. İstediğim modeller sırasına göre 1- Suzuki Grand Vitara, 2- Toyota RAV4, 3- Subaru Forester(2008 ve üstündeki kasa tercihim). Fiyat için üst limitim ise 50.000 TL'dir. Tanıdığınız bildiğiniz...

8. W

Sorgun Yaylası Kamp Planı (15-16 Ekim)

Maalesef güvenlik bizlere tek tek kimlik sorup bu insanlara kimsiniz bile demedi. Bu arada oraya gitme sebebimiz etrafta insanların olması güvenliğin olması, domuz ve ayının olmamasıydı. Lakin doğadaki ayılardan kaçarken insanın ayısına geldik. Demek ki kalabalık olması çok da bir anlam ifade...

9. W

Sorgun Yaylası Kamp Planı (15-16 Ekim)

Merhaba arkadaşlar, Güdül Sorgun Göleti hakkındaki kendi deneyimimi paylaşacağım. Yol güzel, yol üzerindeki evler güzel, göl güzel, doğa güzel. ' çift olarak göletin olduğu yere kampa gittik, burayı tercih etmemizin sebepleri ise, yukarıda yazanlar ve gölette güvenliğin olmasıydı. En başta her...
  10. W

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selam, Ben Onur ÖZDAMAR. Uzun zamandır amatör olarak kampçılık, dalış, bisiklet ve doğa sporları gibi aktivitelerle ilgileniyorum fakat bu siteyle tanışma şerefine yeni erebildim. Tüm site ekibine şimdiden teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri