Arama sonuçlarınız

1. D

Güneş Paneli Ve Akü Hesabı

Ben fazla fazla hesaplayarak 200w dedim normalde max 120w. İleride başka cihaz eklemeyi varsayarak konuştum.

2. D

Bu konuda bilgisi olan ve sistemi kuracağım konum hakkında bilgisi olan birisi bana 2x250watt monokristal güneş paneli ve 2x135ah akü ile sistemi kışın dahi sorunsuz olarak çalıştırabileceğimi söylüyor. Sizce bu mümkünmüdür ?
  3. D

Yazın zaten sorun yok :) Önemli olan kışın... Ne yapmalıyım neyden ne kadar kullanmalıyım o zaman ? Kaç ah akü ? Kaç watt hangi cins panel ? Hangi şarj kontrol ? Sistemi 12v mu, 24v mu kurmalıyım ?

4. D

Yani bu sistem için 4x250w güneş paneli 8x150ah akü işimi görecek midir ? Paneller monokristal kullanacağım için 3 gün hiç güneş almayacağını sanmıyorum.Hava kapalı bile olsa paneller aküyü besler diye düşünüyorum.
  5. D

Cihazlar 24v 0,8a DC adaptörler ile çalışmakta ve arada poe kullanılmaktadır.Ancak adaptörleri iptal ederek direk solar kontrol panelden beslemeyi düşünüyorum.Cihazların özellikleri aşağıdaki tablodaki gibidir Adaptör özellikleri Input Voltage 110/220V 0.7A Output Voltage 24V 0.8A...

6. D

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi dağlık bir yere kurulacak sistem ve sistem paneller ile sürekli çalışır şekilde olacak. Panellerin kurulacağı yerin ekte hangi ayda ne kadar güneş ışığı aldığına dair hesaplama var ama ben pek anlayamadım. Kullanacağım cihazlarlar...

7. D

Arkadaşlar Merhabalar Saatte 200 w tüketen bir sistemim var. Bu sistem uzak ve birden fazla noktalara kamera görüntüsü göndermek için dağlık bir araziye kurulmuş wifi aktarıcılardan oluşmakta ve 10 adet cihaz bulunmaktadır. Bu cihazların toplamının saatte tükettiği güç 200 w. Özellikle kışın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri