Arama sonuçlarınız

1. Baturay1907

Yardım-bilgi

Şaşmaz oto sanayide urgancı var ingiliz kemalin oğlu , Arabayı ona göster yada sor, muhakak aracı biliyordur. bilmese bile alınırmı alınmazmı sana söyler

2. Baturay1907

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

için rahat olsun temiz güzel sıkıntısız araç almışsın
  3. Baturay1907

ben araca 2 ay önce gitmiştim , bakmıştım kullanmıştım. daha ozaman ilanda yoktu, maslak oto mekanikden hüseyin abi önermişti aracı bana, Baya iyi bildiğim bir araç

4. Baturay1907

ONE LIFE, LIVE IT !

ONE LIFE, LIVE IT !
  5. Baturay1907

Haluk Bey, Sanırım ben bu aracı tanıyorum, anadolu yakasından mı aldınız aracı ? sahibi sanırım grafiker bir arkadaştı fikirtepede bir matbaacı ? Sorması Ayıptır kaç paraya aldınız aracı ?

6. Baturay1907

Hayırlı Uğurlu olsun Haluk Bey, Bende 7 ay beklemiştim :) Defender bir hayat tarzı bir ruh evin bir bireyi oluyor.İlginç bir şekilde arabaya bağlanıyorsunuz. günlük kullanımda düz dizel biraz zordur ama keyif almaya bakın bütçeyi toparladıkca puma motor tavsiye ederim. Bizim Ustamızda Ayhan...

7. Baturay1907

87 Defender 110 2.5 İcin Trafik Sigortasi

bu yıl ödediğim trafik sigortası tutarı 1240 tl oldu sen 600 tl demişsin bana baya ucuz geldi çok şanslısın :))
  8. Baturay1907

Düz Dizel Mi Yoksa Turbo Dizelmi

bence herzaman turbo dizel
  9. Baturay1907

Araç Tavsiyesi

Merhabalar, Reklam ve Seyahat sektöründe çalışmaktayım 30 yaşındayım, 7-8 aydır kendime arazi aracı bakmaktayım ama henüz dişime göre birşey bulamadım :( Öncellikle reklam işi yaptığım için kendine has tarzı, duruşu olan, minimal kare köşeli hatlara sahip, ruhu olan bir araç arıyorum. Aracı...

10. Baturay1907

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

Merhabalar Arkadaşlar, Bende Beylikdüzünde oturuyorum, Bu konuyu görünce çok sevindim açıkcası çünkü ailem ile offroad gezileri yapmak çok istiyorum, Bu arada arazi aracım yok ama yarın (cumartesi) kısmetse bir araca bakmaya gidiyorum beğenirsem alacağım, Araç Defender :) Yani bir sonraki...

11. Baturay1907

Ne Almalıyım Lütfen Yardım ?

Selam, ford puma motorlu almayı düşünüyorum var bitane 88 model ona bakacağım ne düşünüorsun for puma motorlu def hakkında ? lpg işine pek girmek istemiyorum
  12. Baturay1907

Çok Teşekkürler, Facebookdan Hasan Kolayı bulup yazacağım, Teşekkürler,

13. Baturay1907

facebook adresini alabilirmiyim ?
  14. Baturay1907

Merhabalar, Hala defender arayışım devam ediyor, Def ile ilgili herşeyi okuyor izliyorum offroad kulüplerine üye oluyorum tek eksiğim bir defender :))) bütçem max 45 bin 300 tdi arıyorum öncelikli ama sanırım bulamicam :( bu yüzden 2.5 düz dizelede sanırım razı olucam çünkü baktığımda normal...
  15. Baturay1907

Defender 110 Düz Dizel Kapalı Kasa

Pardon ?

16. Baturay1907

Defender 110 Düz Dizel Kapalı Kasa

Merhabalar, Bende sizin gibi defender sevdalısıyım ve bende henüz kendi def imi bulamadım 5 aydır arıyorum ama daha içime sinen işte bu diyebileceğim bir defender bulamaıdm :( benimde bütçem 40bin - 45 bin gibi tabiki öncellikle tdi yada 3.5lt V8 benzin + lpg arıyorum. ama baktım 2.5 düz dizel...
  17. Baturay1907

Defender 110

Valla bende 3 aydır arıyorum bütçem max 45-46 bin ama hala bulamadım istediğim iştee buu dediğim bir defender :smiley: ben 300 tdi yada 3.5lt V8 benzin + lpg arıyorum :smiley: Hakkımımzda Hayırlısı valla varsa yardımcı olacak ol
  18. Baturay1907

Satilik 98 Mod. 300 Tdi Defender

Merhabalar, Araç satıldımı acaba ? Aracınız ile ilgileniyorumda

19. Baturay1907

sahibinden.com daki 354416487 ilan numaralı araç sizce nasıl ? müsait olduğunuzda bakıp fikir verebilirseniz çok sevinirim, birde beylikdüzü tarafında oturuyorum buralarda bana yakın bir land rover cı defendercı ustam olsa süper olur var mı bildiğiniz iyi bir usta ? Teşekkürler,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR