Arama sonuçlarınız

1. paraddoxx

Kendi Karavanını Yapanlar; Hayalden Gerçeğe Adım Adım

güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim...

2. paraddoxx

Biraz yazın yoğunluğu, biraz tatil, karavan turu derken epey bir süre buradan uzak kaldım. Sürecin devamına ilişkin bilgi veremedim. Şimdi yeni fotoğrafları paylaşıyorum.

3. paraddoxx

Araç %98 bitti. Yoğunluktan buraya resim atamadım. Bu gece inşallah fotoğraf atarım...

4. paraddoxx

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

2011 model 4500 lira verdim İzmir Dolphin karavan Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. paraddoxx

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Normalde polis isterse ceza yazabilir. Ayrıca Allah korusun arka koltukta oturana kaza anında arkada oturanlar sigortaya tabi değil. Ben 3+1 ruhsat aldım İzmir'den. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. paraddoxx

Değerli karavancı dostlar; gördüğünüz üzere doğrusuyla yanlışıyla süreçte sona yaklaşıyorum. Sıra mutfakta. Fotoğrafta görülen boş kısma tezgah altı mini buzdolabı gelecek. Çamurluk üstü dolabın üzerine bir dolap daha yaparak tavana kadar yükseltmeyi düşünüyorum. İki parça yapmamın sebebi de şu...

7. paraddoxx

Ben ilk linktekinin farklı markaya ait olan penseyi kullandım. Rahatça işimi gördü. Diğerini kullanmadığım için kıyaslama yapamam
  8. paraddoxx

akıllı vida ile tutturduğunuz zaman aklınız orda kalacak. Stabil bir yer değil çünkü araç hareket ettikçe esniyor ve bağlantı noktalarına yük biniyor. somun perçin tabancası 275 tl ye almıştım sanırım. Ama çok noktada kullandım parasının hakkını fazlasıyla verdi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri