Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda eski tarihli RRC konusunda yazılmış tüm yazıları okumaya çalıştım. Çıkardığım sonuç, kullanıcıların genel olarak araçlarını çok sevdikleri. Fakat alırken bazı detayların gözden kaçmaması gerektiği de yazılmış epeyce. Kaporta vs. konular dışında aracı bir ustaya göstermekten başka...
Evet bu aracı da görmüştüm. Bu araçlar arasındaki fiyat farkı neden olabilir acaba?
Bir de, İstanbul'da araçları gösterebileceğimiz bir servis ismi var mıdır?
1989 Land Rover Range Rover 3.5 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 357919328
RRC'lerle ilgileniyorum. Offroad Parkurlarında aracı yormak niyetim yoktur fakat istediğim zaman arazide de keyifle binileceğini düşündüğümden ve tasarımlarına saygı duyduğumdan bu araçlarla ilgilenmeye başladım...
Merhabalar,
Ben Tolga. Buradaki herkes gibi doğayı sevenlerdenim. Bursa'da yaşıyorum. Mimarım.
Arazi araçlarını severim ve daha fazla bilgilenmek için buradaki yorumlardan yararlanmak isterim.
Herkese selamlar.