Arama sonuçlarınız

1. zinnur

Kış Lastiği Arıyorum

Güle güle kullanın Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin. Saygılar

2. zinnur

Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

İlginize teşekkür ederiz Mibrahim. Çatalca bölgesi için Atakan beyin organize ettiği gezi sanırım. Biz katılmayı planlıyoruz. Saygılar.
  3. zinnur

Whatsapp grubuna bizi de dahil edebilirseniz çok seviniriz. 0532 172 52 22 . Avrupa yakasındayız. Büyükçekmece. Araç özellikleri: Yükseltme/Kilit/Vinç/Mud

4. zinnur

Kış Lastiği Arıyorum

Özelden yazdım ayrıntıları. Lastikler duruyor. Saygılar
  5. zinnur

Kış Lastiği Arıyorum

Passat'ımızı 4 ay önce sattık 215/55/17 . Şu anki aracım Volvo S60 ve jantları 16 olduğu için depoya kaldırdığım kış lastiğim var. Geçen kış aldım. 3000 km ya kullanıldı ya kullanılmadı. Beylikdüzü'ndeyim. Yakın bir yerlerdeysen uğra bir bak istersen.

6. zinnur

Araç Arkası Dolap (tow Box Türevi)

Benim de 3 kapı Suzim var. Tek sıkıntı bagaj olmaması. Takipteyim

7. zinnur

Çeki Demirini Ruhsata Işletemiyorum:((

Siz bu bilgiyi paylaşınca bende aracımın ruhsatına baktım. Maalesef benim aracımında katar ağırlığı yazmıyor. Umarım çözüm bulunur ve paylaşılır. Saygılar
  8. zinnur

Merhaba Geçen hafta planlı bir iş programımız nedeniyle katılamadık çok üzülüyoruz. Bu hafta yapılacak herhangi bir organizasyon varsa katılmayı arzu ederiz
  9. zinnur

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Her hafta sonu olmasada bazı hafta sonları bizde katılabiliriz. Takipteyiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri