Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mobil 75-90 GL5 yağ ve mopar kilit katkısı yağ'ın litresi 60tl civarı 2lt alacaksın arka difransiyel yaklaşık 1,5lt yağ alıyor birde katkıyı koydunmu ses kaybolur. Katkını fiyatı 70-80tl civarı
LPGMETER google den veya faceden bulabilirsin 130TL AcarLpg gayet güzel gösteriyor. litere olarak, 4 değişik ekran modu var. Kaç litre lpg var gör ekranda tavsiye ederim.
Benimde başıma gelmişti klima motorundan geliyordu gideri tıkalıydı içeri veriyordu suyu sonra deliği açmak için formda bir yazı var siyah plastiğin ortasından bir delik açıp temizledim sorun kalmadı
Ben bunların hepsini denedim ama başarılı olamadım sensör çıkarıp yerine faal bir araçtan söküp taktıkyine aynı ekranda hata mesajı veriyor
2. Yöntemi denedim yine olmadı
<blockquote class="mce_quote" data-mcequote="true" data-username="viper22" data-post="574933" data-member="28549" data-attributes="post,member"><p>Bu sorunu epeydir yaşıyordum, aracı kullanımda herhangi bir eksisi olmamasına rağmen VIC ekranında yazının belirmesiyle melodinin çalması epey can...