Arama sonuçlarınız

1. erdem kılıç

İki̇nci̇ El Malzeme

Merhaba; Hijyen gerektiren uyku tulumu, ayakkabı gibi malzemeleri ikinci el tavsiye etmem. Bunlar dışında aklınıza gelen her şey rahatlıkla alınabilir.

2. erdem kılıç

Kamp Da Doğal Bulabileceğiniz Sabun Nedir

Toprak kullanıyorum, sonra su ile duruluyorum.
  3. erdem kılıç

Çılgın Cuma Sahtekarlığı

Onlar ticari aldatmacadir. Firma durup dururken neden %50 indirim yapsın ki, mağazalar iş döndürme derdinde. Dolar yükseldikten sonra mal alıyorsa, dolar indiğinde fiyat çekemez. Çünkü zarar eder. Ancak stoklu ve satılmayan mali indirime sürebilir. Indirim ylapigini iddia edenler de önce...

4. erdem kılıç

Günlük kış kullanımına uygun bot model seçemiyorum yardım istiyorum

Hocam o internet sitesi komik bir teknik hata yapmış fiyatta. Bence uyarin. O ayakkabı bin iki yüz lira . Karakoy meydan kamp da deneyerek alabilirsiniz. Ben de şu an bu like gülüyorum. :)
  5. erdem kılıç

Tek Başına Doğa Yürüyüşü Ve Kamp Güvenliği..

Evet. Ahmet beyin tavsiyeleri doğru ve yerinde.

6. erdem kılıç

Tek Başına Doğa Yürüyüşü Ve Kamp Güvenliği..

Merhaba; İnsandan korktuğum kadar hiç bir hayvan beni endişelendirmedi. Mesire alanları ve yakınlarından uzak durdum. Ama milli park ilan edilen girişi olan yerleri ercih ederim. Ormana doğru rahatça kamp atabilirsiniz. Ama tek başınıza yapacağınız kampta, çadır kuracağınız yer...

7. erdem kılıç

Kamping Alanı Dışında Kamp Yapmak

Pınar, dere gibi su kaynaklarına yakın noktalara kamp kurmanız en doğru çözümdür. Ama doğrudan yanına değil, biraz gerisine. Çünkü hayvanlar da aynı yeri içmek içn kullanır.
  8. erdem kılıç

Çadır Seçimi Lütfen Yardım

Çift kapılı olan daha uygun olur. Gece 3 kişi yatacaksınız ve girip çıkmak rahatsız etmez.
  9. erdem kılıç

Elbruz Dağı Tırmanış Raporu Elbuz' A Nasıl Çıkılır...

Elbruz dağı tırmanışı / Teknik ve lojistik faaliyet raporu 17 - 27 ağustos 2018 Katılan kişiler: Ertan Teksöz, Mehpare Teksöz, Züleyha Akgün, Erdem KILIÇ (Panter). Elbruz dağı zirve faaliyetini bireysel olarak yapmaya karar verdiniz. Peki nasıl, nereden ve ne şekilde gidilir. Faaliyet...

10. erdem kılıç

Hangi Çadırı Almalıyım?

Bana da askerliğimi hatırlattı. Kapı arkasına katı atık ile şafak yazan bilem vardı. .

11. erdem kılıç

Hangi Çadırı Almalıyım?

Plaja, pikniğe giderken yol üzerinde marketler olur. Genelde mangal malzemeleri ve hamaklarin olduğu bölümde, girişte hemen dışarıda görürsünüz. Aynısını 60 liraya göreceksiniz. Günü kurtarmak için idare edebilir. Arada bir kamp düşünüyorsanız çöpe atacağınız bir şeyi almayın derim...
  12. erdem kılıç

Hangi Çadırı Almalıyım?

Basit bir esintide bile dayanıksız plastik poller kirilabilir, branda yırtılabilir. Plajda sadece bir kaç kullanım için düşünmüyorsanız değmez.

13. erdem kılıç

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

Ayrıca çift kişilik fermuarlı tulum da alabilirsiniz. Hem battaniye hem tulum olarak kullanabilirsiniz. Uçuk cocugunuz da yanınızda olur. Kimse üşümez.
  14. erdem kılıç

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Çadır konusunda epey takıldığınız gibi, oldukça araştırma yapmışsınız. Benim gibi dağcı ve yüksek irtifa tirmanislari yapmadığınız için ve keyif ağırlıklı kamplar düşünmenizden dolayı sınırsız seçenek ve zevke göre tercih edebilirsiniz. Zira ihtiyacınız olanları...

15. erdem kılıç

Hangi Çadırı Almalıyım?

Çadır kişisel ihtiyaçlara, zevke ve tercihe göre değiştiği için git şu markanın bu modelini al demek doğru olmaz. Yukarıdaki arkadasin güzel bir yorumu var. Öncelikle ben de ona katılıyorum. Bu arada husky ile risk almazsınız. Sizin için fazla bile olur. Alüminyum Poller mandallama ile...
  16. erdem kılıç

Bence Kamp Kültürü

Özellikle kalabalık gruplarda ateş başında eğlenmek çok güzeldir. Ama bazı insanların duyarsız ve yüksek perdeden sesi, geç saatlerde diğer arkadaşlarını rahatsız eder. Yani birinin eğlencesi diğerinin rahatsızlığı olmamalı. O insan da bu kalabalığın güvenliği altında belki sakin doğanın...

17. erdem kılıç

Uyku Tulumu Hakkinda

Altta kaliteli bir mat ile birlikte, sert esinti olan kar kampı yapacsginizdan bile kuşku olmasın.
  18. erdem kılıç

Uyku Tulumu Hakkinda

-15 değer olup, 200 TL utku tulumu olması imkansızdır. On liralık el fenerin de 500 metre aydınlatma yazıyorlar. Ona bakarsak sigara içerken açık alanda onun ateşi de 1 km öteden çok rahat belki oluyor. Ama aydınlatmıyor. Bakanlığın hükümet olarak böyle yanıltıcı bilgi ile satış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri