Arama sonuçlarınız

1. kadriabi

Kano Balıkçılığı Turnuvası

merhaba.. gönderdiginiz ürünü deneyimlemediğim için yorum yapamayacağım hasan bey.. fakat tavsiye edebilecegim bir konu; bu kano tipleri ikiye ayrılıyor sit-on ve sit-top olmak üzere.. biz balık tutma amaçlı daha rahat hareket edebilmek adına sit-top kanoları tercih ediyoruz.. gezi amaçlı ise...

2. kadriabi

yok fırsat buldukça bu taraflardaki her merayı gezmeye çalışıyorum..
  3. kadriabi

merhaba, Çanakkalede hangi bölgelerde avlanıyorsunuz??

4. kadriabi

maalesef polietilen kanoların Türkiyede fiyatları çok pahalı yani 4-5 bin tlden aşağı düzgün birşey bulmak imkansız gibi.. belki ikinci elde bulabilirsiniz.. tabi tek parça polietilen kanonun da saklama ve taşıma zorlukları var itiwit bu konuda çok avantajlı..
  5. kadriabi

ben hiç deneyimlemedim itiwiti ama kullanan arkadaşlar genel olarak memnun.. içine su alma sıkıntısı harici başka bir sorun duymadım.. kıyıdan fazla açılmadan kullanmakta fayda var gene de :)

6. kadriabi

hocam öncelikle bol şans dilerim.. fakat unutmayın ki bu işin şakası olmaz.. yüzme öğrenemeseniz bile en azından can yeleği gibi güvenlik ekipmanlarınızı almayı ihmal etmeyin.. Kanoların dengesi çok zayıf olduğundan dolayı devrilme riskiniz her zaman olacaktır.. belki temel kano eğitimi...

7. kadriabi

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

kim link çıkmamış ama??
  8. kadriabi

Arkadaşlar merhaba.. Bu başlığı açmaktaki amacım hem "aktif şekilde kano balıkçılığı ile uğraşan kaç kişiyiz", hem de "başlık altında aktifleşerek toplu bir etkinlik yapabilir miyiz" sorularıydı.. Ben Çanakkale bölgesinde yaklaşık 5 senedir bu sporu yapmaktayım.. Umarım bu başlık amacına ulaşır...
  9. kadriabi

Kano Balıkçılığı

Selam Arkadaşlar bu başlık pek güncel değil ama.. Bu sene bir yer kararlaştırıp bir Kano balıkçılığı turnuvası gerçekleştirsek kaç kişi katılır acaba??

10. kadriabi

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

Arkadaşlar Selamlar.. Bu yaz sit on tipi kanom ile Çanakkalenin Güneyinde 3 Günlük yaklaşık 75 km.lik bir tur gerçekleştirmek istiyorum.. daha önce sit on kayak ile böyle bir deneyim yaşamış biri var mıdır aramızda?? Tavsiyeleri nelerdir??

11. kadriabi

instagram: @kadriabi

instagram: @kadriabi
  12. kadriabi

Freelander Td4 Otomatİk Vİtes Arazİ Kullanimi Hakkinda Yardim??

Dostlar merhaba 2005 model dizel otomatik freelander 1 td4 araç aldım.. Bundan önce suzuki vitara ve 87 model defender sahibi idim.. Daha önce otomatik vites arazi aracı kullanmadığım için bilmiyorum, internette de herhangi bir bilgiye rastlamadım.. otomatik vites üzerinde bulunan 1 2 4...

13. kadriabi

Defender 110 2.5 Benzinli Motor Lpg Ile Uyum Sorunu??

merhaba 89-93 model arası 110 kasa defender bakmaktayım.. yalnız 2.5 motorun lpg ile uyum sorunu yaşadığı ve kapak çatlattığına dair yorumlar duydum.. aslı var mıdır?? bir de nelere dikkat etmeliyim motorda??

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.