Arama sonuçlarınız

1. soldier330

Iki Bottan Hangisi? Asolo Mu? Dolomite Mi?

sorgen nickli arkdaşın dediklerine katılıyorum asolo gerçek bu sektörde en iyi bot markalarından biri bencede tercihini asolodan yana kullanmalısın

2. soldier330

Kaz Tüyü Mont Tavsiye Ve Yorum North Face Vs Marmot

l3 summit modelinimi kullandınız bende ona gidip geliyorum bakalım tüy bırakma konusunda nasl morph quince pro nun güncellenmiş hali morph hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.
  3. soldier330

benim istediğim montun çok kaba şişkin olmaması böyle mont alacaksam eğer bu modelleri marmont shadown modelinide alabilirim benim istediğin kaba olmayan bir kaz tüyü :)

4. soldier330

Bot Tavsiyesi

solomon iyidir dolomite de bakmanı önerim merrell kullanmadım bilmiyorum
  5. soldier330

Bot Tavsiyesi

north face back to berkeley modelini kullanıyorum üst seviye ürün değil kalite olarak iyi ama nefes alabilirlik sıfır ayağınızı terletirseniz bir süre sonra üşüme yapıyor tercihini solomon ,dolomite, kullanmanı tavsiye ederim

6. soldier330

marmot quasar kumaş kalitesi nasıl siz kolay deforme ve yırtılabilecek yapıdamı parlak kumaş olması çok hoşuma gitmedi acıkcası

7. soldier330

north face morph ve l3 summıt montlarını giydim mağzada morph serisinde kırmızı renk kumaşdan kaz tüyleri belli oluyordu bu durum pek hoşuma gitmedi l3 summit serisinde xl bedeni kaldığından birşey anlamadım north face morph ve l3 summit arasındaki fark ise mağza elemanın söylediğine göre...
  8. soldier330

north face mağzasından sordum farkı summit serisi olmazı ve özel renk olması
  9. soldier330

MERHABA ARKADAŞLAR FORUMA YENİ ÜYE OLDUM AMA UZUN ZAMANDIR OUTDOOR ÜRÜNLERİNE İLGİM VARDI . İŞİM GEREĞİ ARAZİDE ŞANTİYE GEZİYORUZ ANKARADA YAŞIYORUM ŞUAN BURASI -13 DERECE KAZ TÜYÜ MONT ALMAK İSTİYORUM 3 ÜRÜN ARASINDA KALDIM USTALAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM MARMOT - Quasar Erkek Kapşonlu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri