Arama sonuçlarınız

1. O

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar, Temmuz ayı başından itibaren 2 hafta boyunca kendi aracımla Yunanistan-Bulgaristan-Sırbistan-Bosna Hersek-Hırvatistan-Karadağ-Arnavutluk ve Makedonya ya seyahatim oldu. Navigasyon olarak haritalarını buradan sağladığım igoyu kullandım ve hemen hemen hiç sıkıntı yaşamadım. Haritaları...
  2. O

Igo 2016 Ülke Haritaları

Harikasınız, çok teşekkür ediyorum dosyalar için. Ayrıca emeğiniz ve ilginiz içinde çok sağolun.
  3. O

Igo 2016 Ülke Haritaları

Merhabalar, Karadağ ve Kosova haritalarını zamanınız olduğunda paylaşırsanız çok memnun olurum. Selamlar, iyi akşamlar..
  4. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, Balıkesir'de yaşıyorum. Seyahati ve doğayı çok seviyorum. Herkese bol paylaşımlı güzel anılar diliyorum.
  5. O

Igo 2016 Ülke Haritaları

Çok teşekür ediyorum haritalar için, sağolun. Eksik olanlar içinde acelem yok, sizi bekleyeceğim :) Selam ve saygılar..
  6. O

Igo 2016 Ülke Haritaları

Günaydın, yanıtınız için çok teşekkürler.Maps.me programını duydum ama hiç kullanmadım. İki sene önce yine kendi aracımızla Yunanistan ve Makedonya ya kısa bir tur yapmıştık ve o seyahatte cep telefonumdaki igo benim bütün işimi görmüştü ve sorun yaşamamıştım. Bu nedenle daha önce tecrübe...
  7. O

Igo 2016 Ülke Haritaları

Merhabalar, bu yaz Yunanistan-Bulgaristan-Sırbistan-Bosna Hersek-Hırvatistan-Karadağ-Arnavutluk ve Makedonya rotasında ailecek bir gezi düşünüyoruz aracımızla. Bu ülkelerin haritalarını paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Geri