Arama sonuçlarınız

1. ozgurozcan17

Yedek Parça

biteceğini hiç sanmıyorum parça fiyatları yüksek olduğu için revize çok ediliyor parçalar atılmıyor

2. ozgurozcan17

Yedek Parça

ikitellide çıkmacılara bakabilirsin istanbuldaysan jeep parçası satan yerler var
  3. ozgurozcan17

1993 Pajero Iç Döşeme Plastikleri Yardım

merhaba ilaç atıp boyama işlemi yapılıyor sıfır gibi oluyor resim koyarsanız daha detaylı yardımcı olabiliriz ?

4. ozgurozcan17

Cj6 Almak Istiyorum

dostum araçta spacer mi var ?
  5. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

motoru yıkandıktan sonra külbütör kapağında yağ kaçakları vardı conta değiştim sonra temizlik yaptım.

6. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

yeni aldığım performans distiribütörümüde montajladım tek başlık altında aracı sezona hazırlayalım bari ne yapalım :)

7. ozgurozcan17

Grand Cherokee 5.2 Limited Yakıt Tüketimi

çok yakıyor gerçi bende 2 tl civarı yakıyorum benzinde bi lpg ye baktırın arkadaşın dediği gibi ama 1.28 tl yaktırmak iyiymiş valla baya sakin kullanıyorsunuz sanırım.
  8. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

üzeriden çıkan bej koltuklar ve eski roll bar satılık olup yeni yapılan roll bar istenildiği taktirde birebir bu ölçülerde yapılır.İstenildiği taktirde bikini ile set şeklinde yaptırıp gönderebilirim.
  9. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

roll bar ve bikini takılmış hali :)

10. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

koltukları ikitelli atatürk oto sanayide cm dizayn aziz abi de yaptırdım kendisine instagramdan ulaşabilirsiniz.

11. ozgurozcan17

Cj6 Almak Istiyorum

birde gördüğün gibi bir araç yapmak sana çok maaliyetli olacaktır.Bu resimdeki bir araca tahminimce 100 bin harcarsın çok rahat.Dediğim gibi işi daha iyi bilen arkadaşlar sana daha güzel yardımcı olacaklar araçta sadece jant ve lastik takımı 10 bin liraya yakın duruyor yükseltme kiti otu püsürü...
  12. ozgurozcan17

Cj6 Almak Istiyorum

bu aracı bende gördüm instagramda gayet güzel bir araç ama sen cj7 ye yönel cj6 nın kapı eşiği falan hoş değil google da cj6 ve cj7 arasındaki farkları görebilirsin elbet forumdada çok güzel konular vardır.Resimdeki araç sanırım cj7.

13. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

roll bar boyadan çıktı toz boya atıldı mat siyah tercih ettim koltuklarla uyumlu olması için beğenmeyen arkadaşlar olabilir.Kısmet olursa yarın akşam montaj edeceğim.İyi akşamlar.
  14. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

roll bar şuan boyada bitip araca montaj ettiğimde bikinisini bağlayıp size resim atmaya devam edeceğim.İyi geceler yoldaşlar.
  15. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

kaynak tesviyeleri yapıldı.Ellerine sağlık korkut ustam

16. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

kaynak işlemleri bitti.Şahane !
  17. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

kurt ağızı açılan boruların punta öncesi resimleri
  18. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

ilk etap ana boruyu plakalara punta atıp ön izleme yapmak oldu ve gece 12 de bugünlük bu kadar yeter demek ilk defa roll bar yapan birisi için bu işler şahane dostum korkut abi ellerinden öpüyorum çok zanaatkar bir ustasın selamlar.

19. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

atış 1
  20. ozgurozcan17

Cj-5 Döşeme

araç üzerinde noktasal çalışmalar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056