Arama sonuçlarınız

1. hanifiazzam

Suzuki V-strom 250

Tavsiyeniz için teşekkürler ancak Yamaha wr125 r daha kıvrak deyilmi şehir içinde ve yakıt oranında da avantajlı gibi

2. hanifiazzam

Suzuki V-strom 250

Daha önce Dediğim gibi ben yılda bir iki uzunyola çıkarım. değilse yan çanta takmam sadece arka çanta olur olursa

3. hanifiazzam

Suzuki V-strom 250

Allah hayırlı ve kazasız sürüşler nasip etsin motosikletini gördüm ama nebileyim o tarzlar pek hoşuma gitmiyor daha çok böyle Uzunyol yada endru tipleri hoşuma gidiyor ben yılda bir iki defa uzun yol yaparım diye düşünüyorum geri kalan zamanda da şehirde kullanırım yani Uzunyolda şehir içinde...
  4. hanifiazzam

Suzuki V-strom 250

Bende gerçekten son söylediğin özellikleri kıyasıya araştırıyorum yani aklım bi Yamaha wr 125 r ye gidiyor bi v- strom 250 ye gidiyor Honda’nın Rallisi’nin tipini beyenemedim açıkcası ve şunuda söylemek isterimki Yen’i sayılırım motorda, gerçi daha önce Yamaha ybr kullanmıştım ama oyarız bir...

5. hanifiazzam

Suzuki V-strom 250

Teşekkürler hocam

6. hanifiazzam

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Selamunaleykum arkadaşlar Suzuki v strom 250 nasıl bir motordur ve parça fiyatları nasıldır? Şimdiden siz değerli moto sevdalılarına teşekkür ederim
  7. hanifiazzam

Suzuki V-strom 250

selamunaleykum suzuki v-strom 250 hakkındaki görüş ve eleştirileriniz neler? ben wr 125r düşünürken bu motor karşıma çıktı ve kararsız kaldım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.