Arama sonuçlarınız

1. Blackrate52

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Önder Aygün Sarı 2015 laureta look paket siyah renk....ayrıca Duster Team Türkiye paylasim bilgi ve offroad klubu yoneticisiyim... SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Blackrate52

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Duster 4x4 aracım var yakıt ortalaması 6.9 bence gayet iyi...4X2 90 beygir olanlar daha az yakıyor.....ortalama 6.1.....benim fikrim 4 çeker den vazgeçilmez SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Blackrate52

Dacia Duster Parça

Pardon hocam arman abiyi hatirlamayamadim SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Blackrate52

Dacia Duster Parça

Anladım...bizim duster team Türkiye grubu var orda değerlendirebilirsiniz SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Blackrate52

Dacia Duster Parça

Arka diferansiyel soket koruma var mi SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Blackrate52

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Blackrate52

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ; Benim ismim Önder aranıza yeni katıldım. Yaklaşık bir senedir offroad ile ilgileniyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Dacia Duster araç kullanıyorum. Yük gemilerinde makine zabiti olarak çalışmaktayım... SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Blackrate52

4x4 Yaşam Kılavuzu

Bende çok uğraştım açmak için ama hata veriyor...tekrar paylasilirsa çok memnun olurum. SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Blackrate52

2014 Duster Ses Sistemi Için Bişeyler Yapayım Dedim. Ama Olmuyor.

Beyler benim tavsiyem kendinden anfili koltuk altı bass kullanmak ayrıca bir adette mid çıkışı var SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Blackrate52

Duster Diferansiyel Kilidi Acil Yardım

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Blackrate52

Duster Diferansiyel Kilidi Acil Yardım

Selam arkadaşlar 4x4 duster kullanıyorum. Başımdan geçen bir olayı bahsetmek istiyorum....bir hafta önce 20 cm karlı hafiften rampali bir yere çıktım lock modda dönüş yaptım araç dönerken ön iki lastiğin ve arka bir lastiğin pati yaptığını gördüm araç birde hızlı bir şekilde tam sağ yaptı...ya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.