Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önder Aygün Sarı 2015 laureta look paket siyah renk....ayrıca Duster Team Türkiye paylasim bilgi ve offroad klubu yoneticisiyim...
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duster 4x4 aracım var yakıt ortalaması 6.9 bence gayet iyi...4X2 90 beygir olanlar daha az yakıyor.....ortalama 6.1.....benim fikrim 4 çeker den vazgeçilmez
Merhaba ;
Benim ismim Önder aranıza yeni katıldım. Yaklaşık bir senedir offroad ile ilgileniyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Dacia Duster araç kullanıyorum. Yük gemilerinde makine zabiti olarak çalışmaktayım...
Beyler benim tavsiyem kendinden anfili koltuk altı bass kullanmak ayrıca bir adette mid çıkışı var
Selam arkadaşlar 4x4 duster kullanıyorum. Başımdan geçen bir olayı bahsetmek istiyorum....bir hafta önce 20 cm karlı hafiften rampali bir yere çıktım lock modda dönüş yaptım araç dönerken ön iki lastiğin ve arka bir lastiğin pati yaptığını gördüm araç birde hızlı bir şekilde tam sağ yaptı...ya...