Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün Antalya Emniyet Müdürlüğü Ruhsat Şubeye çeki demirimi ruhsata işletmek için başvurdum.Oradaki memur arkadaşa 750 kg. altı karavanım için plaka almak istediğimi ilettim, memur bey, 750 kg. altı römorklar için plaka zorunluluğu yoktur dedi, vermediklerini ifade etti. Karavanım ile yola...
Hayırlı geceler Gezenbilir üye dostları, 2' nci el Avrupa çekme karavan arıyorum; ilanlarda kiminde yandan kasetli tuvalet mevcut, kiminde porto potti tip mevcut. Karavancı dostların tecrübelerine ihtiyacım var, her ikisininde avantajları ve dezavantajları nelerdir? Yorum yazan dostlara şimdiden...
Hocam teşekkür ederim. Hayırlısı ne ise o olsun gerçekten hayatımızda, ELTESAN firmasınında fiyatları çok yüksek, şimdilik mantığımı dinleyip sıfır almaktan vazgeçtim.
Selamlar ve Saygılar Hocam, Saly ile görüştüm, baz model 4.25 model için 33.000 TL fiyat verdiler. 2017 model Avrupa karavana içim ısınsada mantığım fiyat çok diyor, o yüzden Ülke içindeki imalatçılara ve ikinci ellere bakıyorum. Artık bende gözü karartım ve avrupa ikinci el 750 Kğ. sınırında...
İyi akşamlar, cevapladığınız için teşekkür ederim, Faturalı ve ruhsatlı karavan almak için çabalıyorum, 2017 model Avrupa karavana içim ısınsada mantığım fiyat çok diyor, o yüzden Ülke içindeki imalatçılara ve ikinci ellere bakıyorum. Artık bende gözü karartım ve avrupa ikinci el 750 Kğ...
Pino karavan ile görüştüğümde 4.10 Jazz modeline ısıtıcılı. fatura ve tip onay belgesi dahil 42.000 TL, ısıtıcısız aynı karavanı 39.000 TL' ye vereceğini söyledi. 3.75 Üretmediklerini istersem ellerinde 2. el bulunduğunu ve bana 30.000 TL' den vereceklerini ifade etti.
Erba ile görüşmemde 5.25...
Merhaba, 60.000 TL bütçe ile neden ADRİA 400 PS veya Knaus 400 LK modeli düşünmüyorsunuz, bu söylediklerinizin hepsi bu karavanlarda mevcut ve bu fiyata ... Araştırdığım için ve almayı düşündüğüm için söylüyorum.