Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese çok teşekkürler siteniz gerçekten mükemel her bilgi mevcut ben en iyisi biraz daha para biriktiriyim. Uyguna güzel bir çift kabinli Defender bulup almaya karar verdim. Bunun içinde en az 10 bin tl daha biriktireceğim. Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim. Allaha emanet olun :)
Herkese çok teşekkürler siteniz gerçekten mükemel her bilgi mevcut ben en iyisi biraz daha para biriktiriyim. Uyguna güzel bir çift kabinli Defender bulup almaya karar verdim. Bunun içinde en az 10 bin tl daha biriktireceğim. Desteğiniz için tekrar teşekkür ederim. Allaha emanet olun :)
Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Aklımın bir köşesinize yazdım. Gerçekten haklısınız çevredeki çok kullanılan arabalar kullanışlı oluyordur. Şu araba çok kullanılıyor ise insanların bir bildiği vardır diye düşüniyorum.
Desteğiniz için teşekkürler. Gezmeyi yeni yerler keşfetmeyi çok seviyorum özellikle köyleri ve dağ bayır kimsenin gitmediği huzurlu yerleri seviyorum bunun için beni yolda bırakmayacak zorlu yol koşulları için 4x4 istiyorum. Pikap olarak bildiğiniz bir model varmı ? Bu arada gönlümün efendisi...
Selamun Aleyküm foruma yeni katıldım. Herkese selam olsun , 24 yaşındayım doğaya aşık birisiyim. Max. 15 bin tl ye kadar 4x4 bir araba almak istiyorum. Tercihim panelvan çünkü gittiğim yerlerde çadır kurmak yerine içinde kalmak istiyorum. Tecrübenize dayanarak tavsiye edebileceğiniz araba...