Arama sonuçlarınız

1. H

Ayvat Deresi Gezisi

Amatör bir off roadcu olarak, hatta off roadcu bile diyemem kendime siradan bir otomobilin gidebilecegi yerlerin belki bi tık üstü yerlerde geziyorum. Aracim stok bir '97 Pathfinder AT SE, lastiklerim sıradan lastikler, Petlas Explero. Kisa bir video cektim iyi seyirler iyi bayramlar...

2. H

'98 Pathfinder Için Istanbul Usta-parça Önerileriniz

Erol beye ulaştım nasipse haftaya götüreceğim aracı. Tekleme, isteksiz gaz tepkileri, stop edip çalışmama gibi sorunlar da yapıyor distribütör, krank sensörü ve O2 sensörü kaynaklı gibi sorunlar olduğunu düşünüyorum. Aynı semptomları yaşayanlar varsa bilgilendirmelerinden memnuniyet duyarım...
  3. H

Öncelikle abimsiniz. :) Öneriniz icin teşekkürler. Bir iletisim bilginiz var ise memnuiyet ile karsilarim. Saygılarımla.

4. H

Değerli arkadaşlar merhaba, Adım Hakan ve İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim. Sivil havacılık ile geçimimi sağlıyorum. Bir 2014 Suzuki DL1000 ve 98 Pathfinder sahibiyim. Aranıza kabul ederseniz mutlu olurum. Aracımı geniş kapsamlı bir bakıma sokmak istiyorum her şeyi ile A'dan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri