Arama sonuçlarınız

1. U

Dağ Bayır Kamp Ve Doğa 4x4

Ben de aynı arabaları ve daha fazlasını 1 yıl boyunca araştırdım karar verememiştim hatta arabamı satıp 2 ay arabasız kaldığım zamanlar çok kızmıştım kendime. karar vermek gerçekten çok zor arabanın parçası bulunur mu? vergisi yakıtı nice olur? lpg'li araç alınır mı? otomatik mi manuel mi...

2. U

80-90.000 Tl'ye 4x4 Suv Önerisi

Hocam dediğini yaptım çok haklıydın gerçekten. 2008 Sorento aldım dağ bayır geziyorum çok da memnunum bana hem arazide hem de asfaltta yeterli konforu sunuyor keşke çok daha önce alsaymışım...
  3. U

Çadır Seçimi

Arkadaşlar 3 kişilik bir aile için aşırı soğuklar hariç her mevsim kamp yapabileceğimiz bir çadır tavsiyeniz var mı çıkamadım işin içinden.

4. U

80-90.000 Tl'ye 4x4 Suv Önerisi

Bir yıldır aynı bütçede bir araç arıyorum hala karar vermiş değilim.
  5. U

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanın çok keyifli görünüyor buradan bakınca. Ben de böyle bir araç bakıyorum ama başıma dert açar diye korktuğumdan bir türlü cesaret edip giremedim. Bana klavuz olması amacıyla merak ediyorum. Aracınızı kaç kilometrede ve ne kadara aldınız alırken...

6. U

Günlük Kullanım Hangi Hangi Grand Cherokee?

Forester 3 çok güzel bir araba fakat ankara ve İstanbul a uzak bir yerde yaşayanlar için zahmetli bir araç. Subap ayarının 1000 küsür TL olması subap değişiminin 3500 TL olması ve amartisörün değişim istemesi beni uzaklaştırdı gerçekten. En azından beş yıl binebileceğim bir araç istiyorum...

7. U

Hocam sık sık arıza vermesin yeter yakıtı göze aldık artık her zevkin bir bedeli olacak tabi ki.
  8. U

Hocam sık sık arıza vermesin yeter yakıtı göze aldık artık her zevkin bir bedeli olacak tabi ki.
  9. U

Kardeşim ben de seninle aynı durumdayım bilgi almak için buradayım.

10. U

Arkadaşlar forumu aradım fakat cevabımı tam olarak bulamadım konu açmak zorunda kaldım. Daha önce grand vitara ve forester için forumda konu açıp sizlerden aldığım bilgiler doğrultusunda bu iki modelden de vaz geçtim. Grand Cherokee'ler bir çok çeşit ve modele sahip tam bir kıyas yapamadım...

11. U

Forester Vs Grand Vitara

Yanlış anlaşılmasın dediğim vitaranın daha hantal olacağı kesin. Benzinde kullansam yaktığı kadar gitmeyecek turbo olsa aynı hacimde belki 1 lt fazla yakacak ama hemen aynı yakıtla daha fazla keyif verecek. 2,0 turbo modelleri de var foresterin fakat o kadar eski araç almak istemiyorum yıllarca...
  12. U

Forester Vs Grand Vitara

Orayı inceledim fakat yükseltme tavsiye etmiyorlardı. Sanırım bu seçenek de beni tatmin etmeyecek.

13. U

Forester Vs Grand Vitara

Subaru mantıklı gelmiyor benzinde kullanayım desem yaktığı kadar gitmeyen bir araba olacağı için değmez gerçekten turbo olsa güç sunsa helal hoş olsun. Ayrıca amartisör masrafı falan derken bir de ıvır zıvır şeyler okudum. Gerçekten mantıklı değil masrafı bir yana boşa zaman kaybı olacak benim...
  14. U

Forester Vs Grand Vitara

Arkadaşlar Subaru forumlarında gezdikçe oldukça sorun çıkarma ihtimali yüksek olduğunu gördüm dolayısıyla bana göre değil (sorun yaşayınca arabayı yakasım geliyor). Grand Vitara'yı ise yakından inceledim ve yere çok yakın kesin kara oturur diye düşünüyorum ve vazgeçtim. Sanırım en mantıklı...
  15. U

Forester Vs Grand Vitara

Benim için esas önemli olan kar performansı bu konuda da forester'den iyi mi?

16. U

Forester Vs Grand Vitara

Teşekkür ederim karar verdim artık Mart ayı içerisinde alacağım nasipse. Pick up ile şehir içinde gezmektense forester sanırım en mantıklı seçenek bütçem ölçüsünde.
  17. U

Forester Vs Grand Vitara

Sn. ttogan subaru alışılmış sorunsuz japon araçlarından farklı tepkiler veriyor lpg takılınca. Sorunsuz masrafsız bir araç değil forester. Rutin bakımlar sorun olmaz. Harici bozulan değişmesi gereken parçalar için de sabırlı olup bekleyeceğim mecburen. Aracın amortisör masrafını subap ayarının...
  18. U

Forester Vs Grand Vitara

Sn. ttogan çok teşekkür ederim bir çok soru işareti aklımdan silindi. Uzun yıllar karda araba kullandım hep binek araçlardı bunlar. Hatta benim hobim bu diyebilirim. Dediğiniz gibi doğru donanım ve pilotaj çok önemli ve ben bu konulara hakimim zaten. Dediğiniz gibi benim de videolardan anladığım...

19. U

Forester Vs Grand Vitara

Merhaba arkadaşlar forumu yıllardır takip ederim üye olmak bugüneymiş. Haftalardır düşünüyorum fakat sizler olmadan çıkamam sanırım işin içinden. Araçların özel forumlarını takip ettim internetten çok video izledim hala karar veremedim. Sizlerin tecrübeleri beni kesin sonuca götürecek eminim. Şu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.