Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
300-400 tl civarı kışın pek kullanmıyacağım fakat rakımlı yerlerde diğer mevsimlerde kullanacağımdan -10 dereceyi görürüm gibi geceleri o nedenle comfort derecesi bu civarda olsa iyi olur birde kompakt olursa bisiklette işin içinde olacağından tadından yenmez altınada thermarest s soil...
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çadır ve matı hallettim fakat uyku tulumu konusunda çok kararsızım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler şöyle bir uyku tulumu var evolite thor 1kg -18 derece comfort değeri -8 derece bisiklette kullandığım için hafiflik ve hacim önemli bu ürünün kapalı hali...
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çadır ve matı hallettim fakat uyku tulumu konusunda çok kararsızım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler şöyle bir uyku tulumu var evolite thor 1kg -18 derece comfort değeri -8 derece bisiklette kullandığım için hafiflik ve hacim önemli bu ürünün kapalı hali...