Arama sonuçlarınız

1. E

Freelander Ii 2.0 Si4 Hakkında

sehir ici yakit 15-16lt asagisina dusmez bence o fiyata temiz dizellerden alin. ben hizlica elden cikarttim. performans acisindan ise harikaydi 240hp'lik motor.

2. E

Su Eksiltme

insallah bu hafta cozum buluruz artik.. goturdugum radyatorcu bostanci oto sanayiindeydi. rutin kontrol yaptilar. delik catlak vs cikmadi. su deposunda da bir hata tespit edemedik.
  3. E

Su Eksiltme

ayrica kendisi kontrolleri de yapti, ancak ben beyin firtinaai yapmak amaciyla buraya yaziyorum. basina gelen olmus olabilir diye. en sonunda arac degisikligi yapmayi bile dusundum fakat bu performansta bu model yilina yakin hic alternatifim yok.

4. E

Su Eksiltme

bugun bir radyatorcuye gittim ve sikintiya rastlanmadi. servisin adini su anda vermek istemiyorum cunku basindan beri iyi niyetle suren bir muhabbetimiz var. Yer maslak oto sanayide. motor indirilmisti, simdi ise acmayi tavsiye ettiler. EGR diyen de var gercekten anlamamaya basladim bu islerden...
  5. E

Su Eksiltme

merhabalar, oncelikle degerli cevaplariniz icin tesekkurler. araci alirken ekspertizde radyatorde antifriz izine rastlanmisti. orada bir kacak olacagini dusunup radyatorcuye kontrol ettirecegim, yoksa huseyin ustada motor acilacak.

6. E

Su Eksiltme

merhabalar, 2012 benzinli freelander aracimizda surekli olarak bir su eksiltme problemi yasiyoruz. aracin ilk basta devrinde de sikinti vardi. sonrasinda motor komple indirildi, turbonun catlamasi sebebiyle devirsizlik yasandigi ortaya cikti. devir problemimiz ortadan kalkti. arabayi servisten...

7. E

2012 Freelander 2 Si4

Arkadaslar merhaba, araniza bu hafta 2012 2.0 benzinli Freelander 2 ile katilabilirim. Bu modelin sorunlari var midir? Tuketim beni biraz korkutuyor acikcasi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri