Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazı yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Bir kere en başta söylendiği gibi radyo konusunda zayıflıklar var. Şehir içinde sıkıntı yok ancak çevre yolundan Polatlı'ya giderken şehirlerarası yolda radyo maalesef çekmiyor ya da bazı istasyonları çekiyor. Bu zaten söylenmişti. Onun dışındaki...
Evet doğru yüksek. Ancak bu tür cihazlarda alternatif ve seçenek çok fazla, kalite ve satış sonrası da ayrı bir konu zaten. Ben iki gün önce gidip taktırdım. Bayram öncesi gitmiştim cihaz yoktu. Yeni versiyonludan gelince arayacaklarını söylediler ve aradılar. Gidip taktırdım. İki saat kadar...
Eğer Ankara'da yaşıyorsanız emrgarage diye bir yer var ben geçen hafta bayrama girmeden gittim, cihazı aynen gösterdi ve yeni yazılımlı olanı da gelecek ben sizi ararım dedi. Bayramda da aradı hafta içi gidip taktıracağım. 1500 civarına ön arka kameralar dahil olacak gibi. Yurtdışı bu aralar...