Arama sonuçlarınız

1. H

Zj Kalorifer Problemi

Biraz araştırdım ama bir cevap bulamadım forumda. 95 model zj de kalorifer de problem yaşıyorum sıcak ya da soğuk farketmiyor hava sadece teybin altındaki küçük panelden geliyor ve full ayarda fan deli gibi dönsede hava çok kuvvetli değil. yönlendirme switchi sadece on/off için işe yarıyor...

2. H

Cherokee Için Kapı Sensörü+far Ve Egsoz Başlığı Satan Var Mı?

herkese iyi forumlar 95 orvis edition için sol sürücü kapısı açık door ajar olayını sürekli yaşıyorum. yolcu kapısı sensörünü söküp sürücü kısmına taktım sorun devam ediyor. anladığım kadarı ile sensörde sorun yok bunun çözümü nedir elektrik hattında mı problem yaşıyorum anlamına gelir? eğer...
  3. H

Flowmaster 44 Arıyorum.

merhaba cherokee orvis 5.2 için flowmaster 44 susturucu arıyorum. en uygun tan oto da bulabildim ancak elinde temiz durumda çıkma olan ve satmak isteyen varsa onlara da talibim. teşekkürler.

4. H

Satın Almak Istediğim Orvis Için Üstadlardan Yardım Talebi.

yarın aracı teste gidiyorum bakalım hayırlısı ne olacak... porsche ile değil tabiki takas. O son nefese kadar bizimle inşallah hocam :smiley: bizim evlat bu.
  5. H

kendim ayrıca 74 volkswagen ve 56 porsche 356 kullanıyorum. ebay ve amerikayla akrabayız artık... ufak tefek sorunlar zaten bu araçları kullanmanın tadı oluyor açıkcası. sizin de dediğiniz gibi motor şanzıman vs gibi arızalar insanı soğutan olaylar. bilgi ve tavsiyeler için teşekkürler...

6. H

@bberkan haklısınız neler var piyasada. aracın şanzıman sorunu tamir edilecek. alacağım kişi 15 yıllık bi abim.

7. H

araç bursada hocam. ekspertiz yaparken dikkat etmem gerken yerler nedir? kronik neresine bakmam lazım? evet evveliyatı biliniyor aracın. çok hor kullanılmamış olduğu belirtilmekte... alacağım kişi de 15 yıllık bir abim. kendi oğlu benim araca hasta olduğu için takas yoluna giricez. tamamen...
  8. H

cevaplar için teşekkürler. dodikleri şu anki sahibi taktırdı. ancak görüntü olarak bu lastiklerle çok çirkin duruyor. arac karda vs ufaktan offroad yapmış denenmiş bi araç evet. yani tamamen onroad kullanıldı denilemez... Dodikleri çıkartmayı düşünüyorum ancak sanırım vida ile takılıyor...

9. H

Herkese iyi forumlar iyi haftalar. uzun süredir forumu kurcalayıp okuyorum ve ZJ ler hakkında bir fikir sahibiyim ilgili yazılarınız nedeni ile. Bunun için tüm forum üyelerine teşekkür ederim. Çocukluk hayallerimden biri olan ZJ ler hakkında kafamda bir çok önyargı silindi. şimdi bir 95...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri