Arama sonuçlarınız

1. robinvar

Magİrus M2000 Den Karsan J 9 Dan Karavan Olur Mu?

Teşekkür ederim açiklama için. Öyleyse 2000-2006 model km'si yüksek de olsa (200bin-400bin)(ducato,iveco,jumper,boxer,volt) tipi araçlar motokaravan için daha uygun. Bilinen modellerden 17bin tl ye kadar bulunabilir sanırım

2. robinvar

Teşekkür ederim bilginize. Sanırım buradaki açıklamalar bu araçlar karavan yapimi için pek de uygun olmadigini gosteriyor
  3. robinvar

Peki teşekkür ederim. Son olarak temiz bir aracın yılı ve km si önemli mi karan için? Örnek: 2004 model Ducato 270.000 km

4. robinvar

Teşekkür ederim. Düşük maliyetle karavan yapmak daha mantikli geldiginden bu araçlara yoneldim. Magirus icin haklsiniz.Karsan j 9 2006-2007 modeller şimdi daha cazip geldi. Sizin gibi birkaç arkadaş da aynı görüşte. Ege bölgesinde minibusçuler j9-j10 kullaniyor.Ve her markanin bir fan'ı var...
  5. robinvar

MAGIRUS DENEYİMLERİM.

Yazinizi okudum epey bilgilendim aciklayici bilgiler var.MagirusM2000 den karavan olur mu ne dersiniz?

6. robinvar

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bu siteyi takip ediyorum. Karavan olacak araçlar hakkinda bir yığın bilgi okudum. Karavan olabilecek araçlarin başinda Fiat,Mercedes,VW,iveco,peguiot,citroen i yazmişlar. Magirus ve karsan J9 dan bahseden pek yok varsa da ben bulamadim. "Magirus...

7. robinvar

güncel

güncel
  8. robinvar

güncel

güncel
  9. robinvar

Istanbul Veya Yakınlarında Kendi Karavanını Yapanlar Ile Iletişim

merhaba 25 bin tl bütçem var uygun bir araç alıp karavana cevirmim mümkün mü bu parayla? bazı araçlar baktım fiyat uygun. ikinci el karavanlarda bu fiyata bulmak mümkün. çok fazla özellik de istemiyorum tuvalet ve yatak yeter. tecrübeli karavancı abilerimiz kısaca yanıt verbilirlermi?

10. robinvar

güncel

güncel

11. robinvar

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba ben istanbuldan Robin ressam ve dövme sanatçısıyım karavan dünyasına geldim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR