Arama sonuçlarınız

1. ses67

Batı Karadeniz Gezisi

İSTANBUL ağva,ZONGULDAK filyos,kızılkum ,amasra,cide,abana,sinop sarıkum ve sinop aklimanda karavanınızı hem bedavaya hemde denizde yüzerek geçirebilirsniz ayrıca ağvadan sonra bolu yedigöller ve abanta uğramadan karavan seyhati yapmayın derim soracaklarınız için tekrar yardım edebilirim,BEN...

2. ses67

Likya Yoluna Yürürken Tahmini Nekadar Harcanır (harçlık)

ayakkabın iyi olsun sıkmayan ayakkabı ve tabanı yumuşak keçe olursa ayağın zarar görmez,öğlen 12 ve 4 arası asla yürümeyin derim çünkü çok ter atıp su içerseniz bu da su taşımada dezavantajınız,fotolarınızı atarken size tekrar yardımcı olabilirim umarım mesaj atarsınız en zor bölüm başlangıçtan...
  3. ses67

Likya Yoluna Yürürken Tahmini Nekadar Harcanır (harçlık)

günlük 10 tlden 2 ayda 600 dielim otobüs minibüs ücretleri hariç çadırda kamp için önerilen fiyat ben bundan daha azını harcadım

4. ses67

Mayıs Başında Likya Yolu

kemerden nereye gideceksiniz 7 günde,rotanızı daha net açıkalarsanız katılabilirim
  5. ses67

Likya Yolu Yürüyüşü 18 Mart-28 Mart 2017fethiyeden -çıralı Plajına 7 Gün Full Eğlence

seneye 1-2 NİSAN GİBİ TEK BAŞIMA YÜRÜMEYİ PLANLIYORUM TABİ BU DENİZİN SICAKLIĞIYLA DOĞRU ORANTILI DEĞİŞEBİLİR DENİZ ISINDIĞINDA MAYISA BAŞI DA GİDEBİLİRİM saygılar sevgiyle kalın

6. ses67

Likya Yolu Yürüyüşü 18 Mart-28 Mart 2017fethiyeden -çıralı Plajına 7 Gün Full Eğlence

18 şubatta kdz.ereğliden başlayıp kuşadası dilek yarım adasından fethiyeye ordan letoon antik kentine 3 gün ve gelidonya fenerinden çıralı plajına bizle yürümek istey en arkadaşlar aramktayız FULL EĞLENCE SİZİ BEKLİYOR YAŞ GRUBUMUZ 30 YAŞ ÜSTÜ OLMAK ÜZERE DİLEYEN HER KESİMDEN ARKADAŞI BEKLİYORUZ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri