Arama sonuçlarınız

1. a_ersoy202

Bursa Misi Camp Hizmetleri

Kamp alanı için ana problem restoran (başka bir işletme) tarafının otopark ihtiyacının karşılanması. Bu nedenle alan ikiye ayrılmış. Eski halı saha karavan parkı olmuş ve girişi o tarafa alınmış. Yeni açılan tarafta elektrik kutuları vb yerleştirilmiş açık alan olarak düzenlemiş. Eski tarafta...

2. a_ersoy202

Yunanistan Makedonya Geçişinden Sonra Yunanistanın Vize Vermemesi

Merhaba. Makedonya ile ilgili bir olay duymadım. Ancak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine giriş yaptıysanız, pasaportunuzda damga var ise o zaman kesin problem çıkartıp vize vermiyorlar.
  3. a_ersoy202

Köprü Ve Otoyol Ücretleri

Merhaba, aracınıza 3. sınıf yani ikiden çok dingilli araç etiketi almanız lazım. Bir başka bölümde de gördüm. gişe girişindeki sensörler dingil sayısını sayar ve parayı ona göre alır. Yani karavan varken daha yüksek ücret ödersiniz yokken düşük. Ama siz arkanızda karavan ile birinci sınıf araç...

4. a_ersoy202

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

Merhaba bu çamaşır makinesi VİYA Karavan tarafından bir Camper araçta uygulandı. Gerek Facebook gerekse İnternet üzerinden bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  5. a_ersoy202

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Aydın Kuşadası'nda oturuyorum. Denizden karaya çıkmış bir yıldır yollardayız. Camper kullanıyoruz. Görüşmek üzere yolunuz açık olsun.

6. a_ersoy202

60'ını geçmiş yaşlı ergen.

60'ını geçmiş yaşlı ergen.

7. a_ersoy202

Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

Merhaba. Sprey gaz kullanımı yurt dışında bazı ülkelerde yasak. Gümrüklerde özellikle bakılıyor. Bilginize.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri