Arama sonuçlarınız

1. Educateur

Jeep Cj Yükseltme Ve Tekerlek Seçiminde Ön Bilgiler

Arkadaşlar ben de 1979 cj5 alarak aranıza katıldım. Bu araçtan hiç anlamıyorum sadece fiziki görüntüsünü beğenerek aldım. Simdilikmemnunum.Tavsiyelerinizibekliyorum. Huzurlu ve mutlu günler

2. Educateur

Orçun Usta'dan Tüm Cj'lere Dekoratif Akü Tutma Sehpası

Güzel olmuş elinize sağlık fiyat ne dir Huzurlu ve mutlu günler
  3. Educateur

Offroad Garajı - Orçun Usta'dan Direksiyon Boşluğu Giderme

Ustam öncelikle tskler. Benim araç 1979 model hidrolik direksiyonu kaput içinde de kırmızı yağ koyulan kutusu var. Ne kadar doğru bilemiyorum ama direksiyonda boşluk var diyorum. Ne yapmalıyım. Huzurlu ve mutlu günler

4. Educateur

Cj5 Toplamak Mı? Almak Mı ?

Huzurlu ve mutlu günler
  5. Educateur

Cj5 Toplamak Mı? Almak Mı ?

Kardeşim umarım hayalinizi gerçekleştirirsiniz. Bir hafta önce 1979 model cj5 aldım. Masrafsız ve tüm kromlari mevcut.Gayette memnunum.hazir bulup almanız tavsiyemdir. Huzurlu ve mutlu günler

6. Educateur

Cj5 Yedek Parçalar

Merhabalar. 1979 model cj5 arac satın aldım. Araç içindeki silecek motorunun üzerinde krom kapak yok elinde olan varsa satın almak isterim. Ayrıca Arac arkasına konan gösterişli krom jant ve iyi durumda yedek lastik satın alacagım. Elinde olanlarla görüşmek isterim. Şimdiden Teşekkürler

7. Educateur

Cj5

1979 model cj5 aracıma silecek motoru için krom kapak arıyorum sıfır veya yeni. Huzurlu ve mutlu günler
  8. Educateur

Orçun Usta'dan Tüm Cj'lere Otomatik Kaput Kaldırma

Fiyat nedir SM-G928F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz