Arama sonuçlarınız

1. karaca35

Yeni Trafik Sigorta

zorunlu trafik sigortası yapmak adı üstüne zorunlu ben zaten kasko yapıyorum sen daha beni niye zorluyorsun para sokaktan mı toplanıyor? genel sağlık sigortası zorlaması nasıl geri çekildi iptal edildi biliyor musunuz ? aşırı kitlenin verdiği reaksiyonlar sonucu ya...

2. karaca35

Kamp Arkadaşlığı Deliliği:)

arkadaşlar konu tanımadığın ve hakkında hiçbir fikrin olmadığı biri ile yola çıkmak bu işler arz talep meselesidir risk almak isteyen istediği kadar alabilir ama burada konuya olumlu bakıp ta 7 kez düşünüldüğüne adım gibi eminim azıcık aşım kaygısız başım :) tanımadığı biri ile...

3. karaca35

sigara içmeyen bir insanın ak ciğeri tertemizdir diyorsunuz, kitle olması imkansız diyorsunuz
  4. karaca35

evdeki eşi de bir nevi kamp arkadaşı.:)

5. karaca35

iç dünyasını bilmediğiniz biri ile yolculuğa çıkmak :smiley: insan insanı yolculukta tanır iken canından da olmasın :) türkiyenin % 50 sinin psikolojisi bozuk tahammülsüz insanların sayısında büyük artış var:)

6. karaca35

Motokaravan Ruhsat Panelvan

dönüşüp yapmak isteyip ve başlayanların çok zorlukla karşılaştıklarını ve yarıda bıraktıklarını gördüm allah yardımcınız olsun bol şanslar
  7. karaca35

niye dönüştürmek ile uğraşıyorsunuz ki dönüşmüşlerinden alın ...tamam kendi zevkinize göre yapacaksınız ama nihayetin de diğerlerinden çok farkı olmayacak ..dönüştürülmüşünü alın baktınız hoşuna gitmeyen şeyler varrestorasyon yaparsınız ...nacizane fikrim
  8. karaca35

sigortacımı aradığımda şu plakalı aracı almayı düşünüyorum sigortası ne çıkar dediğim de aracı üstüne almadan fiyat veremem artık şansına demişti

9. karaca35

Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler

özür dilerim ..ayıp etmişim ....akıl hastanesinden yeni çıktım topluma ayak uydurmaya çalışıyorum idare edin artık beni

10. karaca35

Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler

sen yerli üretime hangi ara güvendin? türk milleti ne zaman bir ürünü kaliteli yaptı asabımı bozma benim:(
  11. karaca35

Sonsuzluğa Yalvarış

Oyle hic biseyden habersiz yaşamak.hayatin seni nereye goturdugunu bilmeden, bilemeden... Hep guzel seylerin hayalini kurarak ömrun tükenisine engel olamayislar.cesaretin sıfırlandigi, degersizlesen iliskilerle dolu bir yolculuk.. HİÇ KEŞİF EDİLMEMİŞ^^^^^^^^^^^^^^^TEKNOLİJİYE...

12. karaca35

yok banyo problem olur gibi
  13. karaca35

banyo için 70x90 sıkıntı olabilir... tşk
  14. karaca35

ayrıca teknik özelliklerine baktım yükseklik 1958mm şehir içinde kullanmak için de hiç fena görünmüyor kullananlar var ise artı ve eksilerini anlatabilir mi?

15. karaca35

çoğu zaman yaz zamanları için kullanılacak dolayısı ile çoğu zaman dışarıda geçirilecek yemekler dışarı da yapılacak ve yenilecek ..sadece uyku bazında bence makul
  16. karaca35

kesinlik ile iyi fikir..teşekkür ederim
  17. karaca35

araç markası söyleyebilir misiniz? tşk

18. karaca35

teşekkürler
  19. karaca35

1/ arka bölmeye geçilmez ise ne olur ? tehlike anında en arka kapı açılabilecek durumda 2/ imalathaneler gayet güzel cam açıyorlar 3/ istasyonlara uğrama zorunluluğu nedir? kanun metnin de böyle bir mevzuat mı var?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,740
Kaydolan Son Üyemiz
griposter

Çevrimiçi üyeler

Geri