Arama sonuçlarınız

1. B

95 Zj Hangi Şanzuman Yağı

Arkadaşlar Araç 2. vitesten 3. vitese biraz geç atıyor şanzuman yağ ve filtresinden şüpeleniyorum. bu araca hangi şanzuman yağını koymam gerekiyot ATF 4 ATF 3 Dexron 3 dexron 4 birsürü yağ var. Yada Mobil ATF LT 71141 Dexron 5 Otomatik Şanzıman Yağı Bu yağ işimizi görürmü fiyatıda uygun...

2. B

Satıyorum 94 Grand Chreokee Limited 24000

Almak istediğim araç satıldığı için satıştan vazgeçilmiştir arkadaşlar. Kafama göre bir araç bulursam belki gene satışa koyabilirim.
  3. B

Tesekkurler hocam hayirlisi

4. B

Tesekkurler hocam hayirlisi.
  5. B

Valla benim firsat bulup araziyede ciktigim yok ama zevki goruntusu farkli tek dert o yoksa 2 ayda 1 anca cikabilirim. Bunadabikere sakarya kenarinda toprak yola girdik 2 kerede carsida turladim ama toprah hafif engebeli arazide gezmek bile keyifli yoksa hard ofroad yapacak vaktim yok

6. B

Aynen hocam tadini aldik daha yapili biseye gecelim diyoruz bi arkadasim yukseltmeli ofset jantli bf lastikli sepetli celik tamponlusunu satiyor biraz daha ekleyip onu almak istiyorum. Bunu tam olarak o hale getirmek icin 10-12 bin harcamam lazim cunku. Ama olmazsada buna yavas yavas girisicem...

7. B

Evet arkadaşlar aracımı satıyorum. Alacağım aracı bulduğum için 25500 den 24000 e düşürdüm. Bu rakamdan sonra yapılacak indirim sembolik olacaktır. Araç sorunsuzdur. Alt üst denge kolları yeni değişmiştir. Sağ sol 2 motor kulağı da yenilenmiştir. Track bar Değiştirilmiştir. Motorunda...
  8. B

93 grand cherokee yol bilgisayarı

Bende oyle dusunuyorum sigorta panosu semasina ihtiyac varmidir hangi sigortanin ona ait oldugunu gormek icin yoksa normal bi elektrikci cozebilirmi bu isi
  9. B

1996 Grand Cherokee Orjinal Janta En Büyük Hangi Lastik

şimdilik öyle görünüyor 4 denge kolu 1 motor kulağı birde track bar. Onun dışında boya kusurları güneş yanılkları var ama belki tavana kaplama yapabiliriz ama acelesi yok şimdilik bizim için içi zaten temiz derilerinde yırtık sökük felan yok birde vic ekranlar çalışmıyor. Ona baktırmadık daha...

10. B

Hocam gri olanı 19.750 ye bırkamışlardı bize. 94 yeşilide 20000 +100 tl anahtar parasına aldık oda 21 den aşağı vermiyodu kavga dövüş otobüsle gelmeyelim diye aldık. Murat usta dediğin galeri sitesinin içinde bir ekspertiz var oranın ustasımı ? Bahsettiğin bordo bizimde çok hoşumuza gitmişti ama...

11. B

Gri renk 96 sunrooflu hocam siyah değil. Tork Autoda. Gazı kısık felan dediler gaz ayarına götürdüm gazda koydum denemek için ama km demişlerdi giderken mil olduğunu farkettik. Gaz ayarı yaptırmadım ama gaz ayarında sıkıntı olduğunu snamıyorum araçta bir sıkıntı vardı. Daha soınra gelmişken...

12. B

Evet aracı aldım. 94 Model. Aldığım kişi zaten jantları 16 larla değiştirmiş. Asfalt lastiği olsada 245 70 r16 lastik takmış görüntü oalrak güzel ama direksiyonu tam kırıp dönüş yapmak istediğinizde bu bile ön tampona sürtüyor bilginiz olsun. Standart yükseklikte araç. Bu arada bkamaya...
  13. B

93 grand cherokee yol bilgisayarı

Konu Biraz eski ama yeni konu açmaktansa hortlatmak daha iyi olucak sanırım. Arkadaşlar dün bi grand cherokee aldım. 5.2. Orta bölümdeki alt ve üstteki iki ekranda çalışmıyor. Neyden kaynaklanabilir. Neyine baktırayım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
  14. B

Ozaman maksimum 255 75 16 takmak lazım risk almamak için sanırım en ideali o olacak. Kaporayı yatırdık bakalım yarın gidicez bakmaya temiz çıkarsa alıp gelicez. Teşekkürler

15. B

Selam arkadaşlar 1996 model bir grand cherokee alma arifesindeyim. Araç orjinal halinde bildiğim kadarıyla 1996-1998 arası 16 inc jant var bu orjinal janta en fazla kaç taban genişliği ve yanak yüksekliğinde lastik takabilirim. İlk zamanlar yükseltme yapmak istemiyorum en fazla takozla 5 cm...
  16. B

Satilik 1993 Grand Cherokee 5.2

Rakam ve resim görebilirmiyiz... Tamam linki yeni farkettim afedersiniz. 1996 alma aşamasındayım ama sanzumanın yeni revizyonlu olması ilgimi çekti bi değerlendireyim. iyi günler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

SON KONULAR

Geri